SUNČANA IDILA

'Predivni': Mirjana Mikulec otkrila kako izgleda odmor iz snova u društvu njezinih najmilijih

02.01.2023 u 18:50

Bionic
Reading

Mirjana Mikulec, naša poznata dizajnerica interijera čije dvije emisije možete pratiti na RTL-u, uputila se u najboljem društvu na bajkovite Maldive

Mirjana Mikulec je sa suprugom i kćerima te prijateljima otputovala na sunčane Maldive gdje punim plućima uživa u ljetnoj idili na bajkovitim plažama.

Plavokosa Zagrepčanka na svom je Instagram profilu sa svojim brojnim obožavateljima podijelila prizore s Maldiva gdje je provela nezaboravne trenutke u sjajnom društvu.

'Godišnji s dragim prijateljima za pamćenje. Bilo nam je divno, opustila sam se kao nikad, a sad idemo poslovno na još jednu drugu destinaciju. Naravno i poslovno i privatno. Nasih klijenata ima svugdje u svijetu. Pogađate gdje? Ne, nije Pariz! P.S. Ne pamtim kad sam zadnji put objavila obiteljsku sliku gdje smo svi skupa, stalno netko fali!', poručila je pomalo tajanstveno dizajnerica na svom Instagram profilu skupivši bezbroj lajkova.

  • +2
Mirjana Mikulec Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Začas su uslijedili komentari brojnih Mirjaninih obožavatelja kojima su se jako svidjele njezine fotografije.

'Predivni', 'Wow', 'Divno', samo su se nizale pohvale.

U jednom pak ranijem intervjuu za tportal, Mirjana Mikulec je istaknula kako je obitelj njezin najveći uspjeh.

'Moj najveći uspjeh nema veze s poslom, to je definitivno moja obitelj, suprug Krešo i kćeri Matea i Mia, koji me beskompromisno podupiru u svemu. Raditi na deset različitih projekata istovremeno, biti na snimanjima i voditi tvrtku, oduzima jako puno vremena, a bez njihova razumijevanja i podrške, nikada ne bih bila tu gdje jesam', rekla je tad naša poznata dizajnerica.

Inače, na Maldivima su se u prosincu odmarali i Tatjana Dragović i njezin životni partner Vlaho Arbulić s kojim ima kćer Luce, a mjesec dana prije tenisač Marin Čilić koji je tamo otputovao u društvu supruge Kristine i njihova dva sina.