U 'PLESU SA ZVIJEZDAMA'

'Predivna žena': Ružičasti stajling Franke Batelić izazvao oduševljene reakcije njezinih obožavatelja

16.05.2022 u 14:41

Bionic
Reading

Franka Batelić, koja je odnijela pobjedu kao natjecateljica u 'Plesu sa zvijezdama', iz epizode u epizodu ostavlja bez daha svojim modnim kombinacijama

Zgodna Rapčanka po mnogima je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, a podjednako briljira kad se radi o ležernom i svečanijem stilu.

U slobodno vrijeme glazbenica ne izlazi iz casual varijanti koje uključuju hudice i tenisice, a u nedjeljnim emisijama 'Plesa sa zvijezdama', u kojem je preuzela ulogu članice žirija, u sjajnim kombinacijama plijeni samo pozitivne ocjene.

  • +22
Ples sa zvijezdama, 10. epizoda Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja

Supruga našeg nekadašnjeg reprezentativca Vedrana Ćorluke ovoga je puta zablistala u chic kombinaciji u upečatljivoj ružičastoj kombinaciji koju potpisuje naš hvaljeni modni dvojac eNVy room, iza kojeg stoje Nikica Ivančević i Vjeko Franetović.

Outfit je istaknuo zavidnu Frankinu figuru, a točka na 'i' ovog efektnog stajlinga bili su zanimljiva frizura - razbarušeni polurep u stilu 90-ih te dramatičan make up.

Vrlo brzo fanovi su Franku obasuli komplimentima: 'Svaku epizodu ljepša, 'Predivna žena', 'Profinjeno', 'Godess'...

Inače, u nedjelju 15. svibnja od daljnjeg natjecanja oprostili su se Domenica i Alan te ih nećemo vidjeti u polufinalu 'Plesa sa zvijezdama'.