MARTA ORTEGA

Idealan modni kontrast: Nova šefica Zare uz robusne dizajnerske sandale nosi chic haljinu svog brenda

16.05.2022 u 10:25

Bionic
Reading

Otkako je 1. travnja službeno postala najmoćnijom ženom u svijetu konfekcije, Španjolka Marta Ortega Perez nalazi se u posebnom fokusu javnosti, baš kao i njezini modni odabiri

Nova šefica Zare i brojnih drugih brendova u vlasništvu grupacije Inditex godinama je strastvena ljubiteljica konjaništva, a premda je prije nekoliko godina odustala od konjičkih natjecanja i dalje ih pažljivo prati.

Dokazala je to i ovoga vikenda pojavom na turniru Longines Global Champions u Madridu u društvu supruga i djece.

  • +4
Marta Ortega Izvor: Profimedia / Autor: Antonio Gutiérrez / ContactoPhoto / Profimedia

Kako i priliči funkciji predsjednice grupacije Inditex, 38-godišnja Španjolka tim je povodom osvanula u bijeloj haljini s potpisom jednog od svojih najuspješnijih brendova.

Riječ je o Zarinoj kreaciji predstavljenoj u Limited Edition kolekciji po cijeni od 800 kuna. Svoju posebnost ova pamučna haljina najviše može zahvaliti detalju veza na rukavima i porubu, a nju je Marta Ortega vješto kombinirala sa smeđim komadima u znaku trendovskih sandala robusnog izgleda, a kojim je stvorila idealan modni kontrast. Sandale su inače model Clea Triomphe luksuznog pariškog brenda Céline i koštaju 590 eura, no u većini web trgovina su rasprodane.