NAGRADNJAČA

Predah od utakmica iskoristite za besplatno šišanje uz [3D]MENSION!

10.07.2014 u 10:55

Bionic
Reading

Frizerski salon za muškarce SASHA for men utemeljen je na iskustvu nekad slavnog salona otvorenog još 1963. godine pa je spoj dugogodišnje tradicije i modernih trendova muške njege.

Kreativni suradnik je Saša Pušenjak koji se usavršavao i putem brojnih edukacija od kojih se ističu inozemni seminari u Engleskoj, Italiji te Njemačkoj. Saša je [3D}MENSION ambasador za Hrvatsku i edukator Schwarzkopf Professionala. Saša je specijaliziran za šišanje i stiliziranje, jedan je od vodećih stručnjaka za muške frizure. Osobitu inspiraciju pronalazi u različitostima stila, kose i širokom spektru mogućnosti koji je na raspolaganju pri oblikovanju kose.

SASHA for men
Šoštarićeva 8 (kod Langovog trga), Zagreb
Telefon: +385 1 4818 376

[3D]MENSION je Schwarzkopf Professionalov prvi brand 100% dizajniran za potrebe muškaraca s tri dimenzije. [3D]MENSION proizvodi njege sadrže znanstveno testirane sastojke koji djeluju u tri dimenzije osiguravajući maksimalnu efikasnost. Svi proizvodi sadrže sastojke koji specifično utječu na kosu, vlasište i korijen. Ova [3D] tehnologija rješava svakodnevne izazove za jačanje i stiliziranje muške kose i umirivanje vlasišta, dok smanjuje gubitak kose i bori se protiv prhuti i to brzo i učinkovito.

[3D]MENSION Hair & Body šampon – iznimno osvježavajući šampon koji se može koristiti za svakodnevno pranje kose i tijela zahvaljujući nježnoj formuli.

Šampon sadrži tri visokokvalitetna sastojka:
Pantenol – koji djeluje na kosu pružajući zdrav osjećaj čvrstoće
Mentol – djeluje na vlasište i pruža osjećaj hlađenja na koži i vlasištu koji traje do 24 sata
Kofein - stimulira korijen kose

[3D]MENSION proizvode možete pronaći u Schwarzkopf Professional frizerskim salonima, u Hair Shopu, Tuškanova 37, Zagreb ili na www.hairshop.hr

Schwarzkopf Professional, SASHA for men i tportal.hr vam poklanjanju 10 poklon paketa koji se sastoje od:

Prve tri nagrade:
- muško šišanje u frizerskom salonu SASHA FOR MEN i profesionalni šampon za kosu i tijelo posebno dizajniran za muškarce: [3D]MENSION Hair&Body šampon 250ml

Dodatnih sedam nagrada:
- profesionalni šampon za kosu i tijelo posebno dizajniran za muškarce: [3D]MENSION Hair&Body šampon 250ml

Glavnu nagradu su osvojili:

Tomislav Čuljat
Petar Baburić
Ivan Ščrbec

Utješnu nagradu su osvojili:

Mario Miše
Jakov Glojuh
Hrvoje Burić
Damir Kormanjoš
Bojan Lacković
Snježana Mrkoci
Mario Škrtić

Dobitnike glavne nagrade ćem kontaktirati putem mail, a utješne nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.