ZIMA grize

Praktične i tople jakne: Ako i niste ljubiteljica puferica, pred ovim neodoljivim modelima teško je ne pokleknuti

17.01.2021 u 08:02

Bionic
Reading

Dominacija popularnih pufer jakni nastavlja se, a iako su unazad nekoliko godina bile nezasluženo u sjeni toplih kaputa i parki, prošiveni modeli odjevni su komad u kojem ćete bez straha moći izdržati hladnoću

Prošivene jakne doživjele su makeover i vratile se na modnu scenu u nikad privlačnijem ruhu.

Meke, tople i neodoljive puferice apsolutni su must have pa čak i ako niste njihov ljubitelj, vjerujemo da će vas osvojiti svojom praktičnošću i neodoljivim dizajnom.

Ponuda ovih nezamjenjivih komada kad celzijevci krenu padati nikad nije bila raznovrsnija pa će fashionistice biti na slatkim mukama.

Bez obzira sviđaju li vam se više kraće ili dulje varijante, privlačni modeli koji prate liniju tijela ili oni oversized stila, zasigurno ćete pronaći nešto po svom ukusu, a budući da je vrijeme sezonskih sniženja, pogledajte što se nudi u online trgovinama ili se s maskom i poštujući mjere zaštite uputite u šoping.

  • +33
Tople jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: H&M

Među velikim ljubiteljicama puferica je i lijepa modna kameleonka Rihanna te je među prvima isfurala ekstravagantne glomazne varijante u kojima je prkosila zimi.

Ovakve jakne rado nose i zvijezda 'Seksa i grada' Sarah Jessica Parker te atraktivna manekenka Irina Shayk, Ruskinja koja ih nepogrešivo kombinira s udobnim gležnjačama Dr. Martens i drugim visokim robusnim čizmama.

Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šarmu toplih puferica nisu odoljele ni Olivia Palermo, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski...

Iako su zaljubljenice u modu zazirale od puferica, modeli koji se nude doista nisu bili nikad više privlačni, pa ako ste se odlučili počastiti za početak godine ovim toplim odjevnim komadom, nećete pogriješiti odlučite li se za trendi oversized varijante i u vedrijim tonovima, poput ružičaste, žute, zelene, crvene...