SVI SU LUDI ZA NJOM

Ovo je uvjerljivo najtraženija torba ove zime, a osim chic izgleda krasi je i pristupačna cijena

12.01.2021 u 12:40

Bionic
Reading

Svake sezone određeni komad odjeće ili modni dodatak postane neočekivani hit među trendsetericama. Ove zime svi su ludi za mekanom teddy clutch torbom brenda Cos, koja je je osvojila srca i stajlinge brojnih zaljubljenica u modu

Modne ovisnice kod pretraživanja virtualnih trgovina u zadnje su vrijeme najviše tražile teddy torbe i torbe od takozvanog shearling krzna, a potražnja za njima porasla je čak 73 posto.

Cos teddy clutch torba Izvor: Promo fotografije / Autor: Cos

Prema podacima globalne modne platforme Lyst Cosova teddy clutch torbica bila je zadnjih tjedana uvjerljivo najtraženiji model, a osim mekanog umjetnog krzna krasi je i pristupačna cijena od 79 eura ili 600 kuna. Loša vijest je da je torbica trenutačno rasprodana, a zbog velike potražnje povremeno se pojavi u prodaji i opet rasproda brzinom svjetlosti.

Cosovu predimenzioniranu clutch torbu osim chic materijala krasi i oblik posuđen od najpopularnijeg modela Bottege Venete – torbe Pouch. Upravo u toj zanimljivoj kombinaciji materijala i prepoznatljive poželjne siluete krijese tajna njezinog uspjeha.