tihi luksuz

Praktična i elegantna: Ovu torbu zovu novom 'birkinicom', a već je osvojila slavne ljepotice

09.01.2024 u 14:47

Bionic
Reading

Elegantne, jednostavne i praktične, The Row Margaux torbe osvojile su svijet i sve zaljubljenice u tihi luksuz

Hermesove Birkin torbe desetljećima su najpoželjniji modni dodatak svake fashionistice, no s obzirom na to da njihova cijena često premašuje šesteroznamenkaste iznose, malo tko ih si može priuštiti. Ipak, sada se pojavila torbica koja izgledom i popularnošću počinje parirati kultnom modelu i već je osvojila zaljubljenice u modu.

The Row Margaux torba prometnula se u novu 'birkinicu' nakon što su je posljednjih nekoliko mjeseci nosile najslavnije trendseterice poput Jennifer Lawrence, Anne Hathaway, Due Lipe i Kendall Jenner.

Stilski zaokret Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Njen elegantan dizajn, klasične boje i čiste linije oličenje su modnog minimalizma te ova torba u trenu osvojila srca zaljubljenica u tihi luksuz i popularnost joj je munjevito narasla.

Jednostavna i beskrajno praktična, The Row Margaux torba savršena je investicija u doba kada udobnost vlada modnom scenom, a estetski minimalizam iz sezone u sezonu ostaje dominantan stil.

Uz to su i iznimno svestrana te se lako uklapaju u većinu kombinacija - od elegantnog spoja dugačkog kaputa, suknji i čizama preko casual stajling ulične mode poput kombinacije traperica i kožne jakne. A jedina mana? Paprena cijena!

Za razliku od Hermesove 'birkinice' koja i na aukcija lako premašuje cijenu od 100 tisuća dolara (dapače, drži rekord od pola milijuna dolara!), ova The Row torba prodaje se po cijeni od 3420 do 5395 eura. Iako si je i dalje rijetki mogu priuštiti, riječ je definitivno o modnom dodatku koji će u 2024. zadominirati modnom scenom.