GLAVNA NA PLAŽI

Požurite po badić za obaranje s nogu

12.07.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Srpanj je u jeku, dakle svima koje još nisu kupile badić dobrano gori pod nogama. Sreća u neprilici je što su u jeku i rasprodaje, pa će se dame dodatno naslađivati pri kupnji. Evo još nekoliko naputaka

Dizajnerima nije lako svake godine preokrenuti kupališnu modu kad su badići u pitanju. No utjecaj općih trendova svakako se iz godine u godinu uspijeva provlačiti i kroz te minijaturne krpice. Lani su tako i badići bili izrezuckani, naramenice su bile na jedno rame, bili su uočljivi fetiš dodaci, a rock chic dobio je na značaju u obliku zakovica i ringova. Sve je to, dakako, stvar prošlosti.

Ove godine modu su zaokupile sedamdesete, a trend nije zaobišao ni badiće. Dakle, da utvrdimo gradivo – ako ne pristajete ni na što drugo osim mini bikinija, kupite onaj u retro stilu: s gaćicama niskog struka te bando grudnjakom. Neka budu cik-cak ili kariranog uzorka, te na kockice, točkice ili prugice. Živahne boje, osobito narančasta, hit su, no svoju preplanulost najbolje ćete i ove godine demonstrirati u badiću boje pudera, koja je sinonim za eleganciju. Uz crnu i bijelu za monokini (trendi su oni s malo čipke), ukoliko ga poželite.

Ako želite biti u top trendu, prigrlit ćete kupališni glamur starleta iz šezdesetih i sedamdesetih. Nosit ćete bordo ili nebesko plavi badić s bijelim točkicama, s gaćicama zatvorenim do pupka i gornjim dijelom koji podsjeća na mašnu, s poprilično  širokom trakom oko vrata.

Svjetski dizajneri poput Nanette Lepore, Michaela Korsa i Elie Tahari predlažu zanimljiv spoj duboko zatvorenih gaćica s minijaturnim grudnjakom, čime su postigli odrastao, a opet seksi izgled.

Takav poželjan spoj modernog i retro naći ćete i u većini naših dućana ulične mode: birati možete primjerice bikini modernog kroja s retro uzorcima, ili pak trendi boje poput jarko narančaste na badićima kakvih se ne bi posramile pin-up djevojke.

Zaigrajte našu nagradnjaču i osvojite četiri kupaća kostima i pripadajući pareo modnog brenda Goldenpoint!