KREATIVNI ELFSI

Poznati modni dvojac osmislio ludo modno ljeto

12.07.2019 u 20:25

Bionic
Reading

Više od 30 revija koje su oduvijek pomicale granice i za koje se uvijek tražila pozivnica više, brojne kolekcije, modne suradnje i kampanje za žene, muškarce i dijecu, a od nedavno i posebna kolekcija ELFS home- ovo je samo dijelić onoga što je obilježilo rad Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljice koji već petnaest godnina stvaraju i stoje iza modnog branda ELFS

Svojim su dizajnom vrlo brzo pronašli put do samog vrha domaće i regionalne modne scene. Prepoznatljivi su po komercijalnom dizajnerskom pristupu te po poimanju mode kao zabave, a iz sezone u sezonu iznova oduševljavaju kritiku i publiku spektakularnim modnim revijama u samostalnoj produkciji kojima su oduvijek postavljali trendove, stoji u priopćenju.

Brand su etablirali igrajući se logomanije, ironično ističući logotip kao statusni simbo, a s njihovim su se radom tokom godina poistovjetile brojne domače zvijezde i osobe iz javnog života nerijetko noseći njihove odjevne komade.

  • +2
Elfs Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Danijel Galic

Sve je to doprinjelo stvaranju jedinstvenog modnog branda te je ELFS postao prepoznatljiv pod sinoninom 'No.1 FASHION BRAND WITH LOVE!'. Aleksandar i Ivan veliki su ljubitelji festivala ULTRA EUROPE, a za ludo ljeto prepuno nezaboravnih izlazaka preporučuju odvažne i maštovite dnevne i noćne kombinacije koje će začiniti baš svaki izlazak.