isti modni ukus

Poznate Hrvatice zaljubljene u istu haljinu: Zašto je tako posebna?

08.06.2017 u 12:57

Bionic
Reading

Poznate Hrvatice, osim druženja na istim javnim događanjima u Lijepoj Našoj, čini se, imaju i isti ukus za modu. Znaju naše dame što je u trendu i kako pobrati sve pohvale na račun stajlinga, no nismo se nadali da će ova haljina izazvati toliku pomamu među slavnim Hrvaticama

Ecija Ivušić, Ivana Mišerić, Doris Pinčić Rogoznica, Jelena Veljača, Petra Kurtela i Jelena Perić naprosto obožavaju haljinu s potpisom Elfsa, i to ne bilo kakvu haljinu. Zlatna haljina na preklop sa šišmiš rukavima izazvala je toliko zanimanje Hrvatica da smo se zapitali u čemu je štos s njom i zašto je svi žele imati.

Naša najpoznatija modna blogerica Jelena Perić haljinu iz najnovije Elfsove kolekcije nosila je na nedavnoj reviji dizajnerskog dvojca, a dizajneri nam otkrivaju kako od tada ne mogu izaći na kraj s narudžbama koje pristižu sa svih strana.

'Nakon što je Jelena nosila haljinu imali smo listu čekanja od minimalno 40 klijentica, a nakon što ju je objavila na svom Instagramu, gdje ju prati milijun fanova, uslijedile su i narudžbe iz inozemstva. Haljina se rasprodala u trenu i još uvijek pristižu narudžbe', otkriva za tportal Aleksandar Šekuljica te dodaje kako su poznate dame oduševljene njome.

Vrlo brzo nakon što je modna blogerica prošetala tek predstavljenu haljinu u njoj su se na Storyjevu partyju pojavile i glumačke kolegice Doris Pinčić Rogoznica i Petra Kurtela. Obje su dame tada željele dočarati holivudski glamur, a Doris je uz svoju svjetlucavu haljinu kombinirala i chic crne sandale s perjem poput prave dive.

  • +2
Haljina koju obožavaju Hrvatice Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Haljina je praktična jer je zapravo ogrtač pa je djevojkama najjednostavnije samo ju prebaciti preko sebe i spremne su za polazak. Iako je riječ o ogrtaču na vezanje, haljina izgleda kao milijun dolara', dodao je dizajner koji tvrdi kako niti jednu haljinu nisu nametali poznatim Hrvaticama, već je riječ o isključivo njihovom odabiru jer, kako kaže, nemaju naviku na taj način promovirati svoj brend.

Ni radijska voditeljica Ivana Mišerić nije mogla odoljeti haljini na preklop, pa je na svom Instagramu podijelila fotografiju u kojoj pozira u zavodljivom izdanju, a cjelokupan stajling upotpunila je trendi sandalama s platformom.

#loveelfs 💗

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)

Scenaristica i kolumnistica Jelena Veljača u svojoj je Elfsovoj haljini prisustvovala nedavnom partyju Journal.hr, dok se voditeljica Ecija Ivušić u identičnoj kreaciji pojavila na snimanju svoje emisije koju vodi na CMC televiziji. Ecija se, za razliku od ostalih poznatih dama, odlučila za nešto udobnije cipele - espadrile na punu petu.