tako se to radi

Atraktivna crnka: Svi su gledali u hrvatsku Kim Kardashian

03.03.2017 u 15:11

Bionic
Reading

Modna i beauty blogerica Jelena Perić na sinoćnju je reviju modnog dvojca Elfs stigla dotjerana od glave do pete. Atraktivna crnka nosila je dugačku zlatnu haljinu dizajnerskog dvojca, a svojim je odmjerenim stajlingom prisutne dame bacila u drugi plan

Sinoć je u muzeju Ferdinand Budicki dizajnerski dvojac Elfs predstavio svoju novu kolekciju za proljeće/ljeto 2017. Modni dvojac Aleksandra Šekuljicu i Ivana Tandarića došli su podržati brojne domaće zvijezde poput Nikoline Pišek, Jelene Rozge, Renate Sopek, Ecije Ojdanić, Doris Pinčić Rogoznice, Ane Gruice, Borne Kotromanić, Antonije Stupar Jurkin i brojnih drugih.

No jedna se dama posebno izdvojila svojim stajlingom, a riječ je o talentiranoj vizažistici i beauty blogerici Jeleni Perić s kojom šira javnost nije toliko upoznata. Jelenu na njezinom profilu na Instagramu prati čak šest puta više fanova od Jelene Rozge, te čak više od 300.000 fanova nego što ih ima kraljica estrade, Severina.

Beauty blogerica je na Elfsovu reviju došla odjevena u kreaciju modnog dvojca, a stigla je u društvu prijateljice Hane Hadžiavdagić. Dugačka zlatna haljina s potpisom Elfsa savršeno pristaje crnokosoj ljepotice koja čini se zna kako zasjati u moru dotjeranih dama.

Svjetlucava haljina na preklop s dubokim izrezom koji otkriva noge i kratkim 'šišmiš' rukavima dio je nove Elfsove kolekcije za proljeće/ljeto 2017. Zna Jelena da maksimalistička haljina ne zahtijeva previše detalja pa je stajling upotpunila zlatnim sandalama i decentnim nakitom –  dvijema tankim narukvicama i satom, a kosu je podignula u zalizani niski rep.

Atraktivnu crnku zbog njezine egzotične ljepote često povezuju s planetarno poznatom reality zvijezdom Kim Kardashian.

Zagrebačka blogerica osim fotografija i video tutorijala koje dijeli s gotovo milijun fanova na Instagramu, redovito svoje video klipove dijeli i na svom službenom YouTube kanalu, a većina njih nerijetko dostiže brojku od preko 200.000 pregleda.