modni gaf

Ljepotica pretjerala: Prozirna haljina otkrila previše

08.06.2017 u 10:55

Bionic
Reading

Pjevačica Selena Gomez nakon koncerta njezina dečka, pjevača The Weeknda, uputila se u provod s prijateljima, a outfit koji je odabrala izazvao je pravu medijsku pompu. Kako i ne bi kada je haljina koju je odjenula otkrila puno više nego što biste očekivali

Selena Gomez nedavno je u New Yorku zablistala u čak pet stajlinga u jednom danu i pokazala da može biti prava modna kameleonka. Pop pjevačica je nakon napornog rasporeda koji si je zadala promovirajući seriju '13 Reasons Why' odlučila opustiti se u društvu prijatelja i dečka, pjevača The Weeknda.

24-godišnja pjevačica bez sumnje zna što joj od odjeće najbolje pristaje, no tijekom izlaska u provod s dečkom i prijateljima odabrala je stajling koji je otkrio više nego što je trebao.

Latinoamerička ljepotica odjenula je crnu asimetričnu haljinu francuskog dizajnera Alexandrea Vauthiera. Kroz pripijenu kreaciju prozirnog materijala pjevačici su se jasno nazirale bradavice, zbog čega je naizgled odličan stajling izgledao jeftino i neukusno.

  • +5
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njezinog dečka to, čini se, nije nimalo smetao, već je svoju odabranicu čvrsto držao za ruku dok su koračali prema jednom od njujorških restorana u West Villageu, a pjevač je na svom Instagramu objavio i fotografiju pjevačice u provokativnom outfitu uz opis - 'Sjaj'.

Glow

Objavu dijeli The Weeknd (@theweeknd)

Kao da gole grudi nisu dovoljno velik gaf, pjevačica je u jednom trenutku, dok je ulazila u automobil, otkrila još toga.

Iako je 'zaboravila' odjenuti grudnjak, Selena je ipak odlučila odjenuti gaćice. Haljina od gotovo 4000 kuna ovoga puta nije bila najsretniji odabir za slavnu ljepoticu, za koju je Google objavio da je najpopularnija zvijezda na njihovoj tražilici.

Kontroverznu haljinu sa srebrnom naramenicom Selena je kombinirala s crnim sandalama Jimmy Choo, a kosu je ovoga puta odlučila podignuti u visok rep.

Vizažist Hung Vanngo objavio je na svom Instagramu fotografiju lijepe Selene na kojoj se izbliza vidi make up koji je tu večer nosila na koncertu dečka The Weeknda, a zatim i u izlasku.

Na Twitteru je osvanuo i video u kojem atraktivna pjevačica uživa u koncertu u društvu prijateljice, plešući i pjevajući uz taktove poznate pjesme.