POPUT FRIEDE KAHLO

Povratak spojenih obrva: Jeste li dovoljno hrabri da pratite i ovaj trend?

15.09.2017 u 20:11

Bionic
Reading

Sve je više manekenki i trendsetterica koje su odlučile biti što je moguće prirodnije, a u taj segment spada i bacanje pincete duboko na dno ladice. Trend spojenih obrva, baš poput onih kakve je nosila i slavna Frida Kahlo, vraća se na velika vrata. Jeste li spremni za njega?

Otkako je manekenka Cara Delevingne među prvima odbacila pincetu i odlučila imati prirodne i guste obrve, njenim su putem krenule i mnogobrojne trendsetterice.

Sve je više žena koje su odlučile objeručke prigrliti taj trend i ponosno ga promovirati putem društvenih mreža. Prirodan izgled nikada nije bio popularniji, pa tako ni spojene obrve, baš poput onih kakve je svojedobno imala Frida Kahlo.

Zaluđenost spojenim obrvama otišla je na društvenim mrežama toliko daleko da se pojavio i svojevrsni pokret, pod hashtagom #UnibrowMovement. Jedna od glavnih predstavnica tog pokreta je i grčka manekenka i studentica umjetnosti, Sophija Hadjipanteli, koja je toliko ponosna na svoje obrve, pa je većina fotografija na njezinu Instagram profilu u krupnijem kadru.

Koliko joj se sviđaju govori i to da ih boja u crno, kako bi dodatno došle do izražaja. 'Stvarno ne radim sve ovo da bi natjerala ljude da im se moraju sviđati moje obrve, već da im pokažem da mogu živjeti svoje živote iako su različiti od drugih', izjavila je za Harper's Bazaar.

A post shared by mía🌹✨ (@miakahloo) on

Baš poput nje, i Instagram korisnica, pod nazivom @miakahloo također je zaluđena spojenim obrvama, kao i manekenka Scarlett Costello, koja je izjavila: 'Sretna sam da se modna industrija odmakla od tradicijskih standarda i prepoznala ljepotu u individuama.'

i'm not with the drama so you can save the theatrical

A post shared by @scarlettcostello on