TKO IM ODGOVARA?

Povoljni i riskantni partneri za Bika: Dokaz da se suprotni znakovi zodijaka privlače

07.05.2023 u 07:31

Bionic
Reading

Zemljani Bik poznat je po postojanosti u većini životnih polja, uključujući romantično. Postojano u slučaju Bika često znači kruto i nepromjenjivo. Netko se lakše, a netko teže nosi s tvrdoglavošću i upornošću pripadnika ovog znaka

Bik se dobro slaže s drugim zemljanim znakovima, Djevicom i Jarcem, koji kao i on cijene sigurnost i materijalne vrijednosti. Vodeni znakovi Rak, Škorpion i Ribe također mu odgovaraju jer voda zalijeva zemlju i omogućuje cvijeću da raste.

Povoljne veze

Bik s Djevicom i Jarcem

Svi ovi znakovi cijene sigurnost, stabilnost i predvidljivost. Da bi si omogućili te vrijednosti, dugoročno planiraju, marljivo rade i uglavnom štede. Međusobno će se poticati na tom putu i jedno drugom čuvati leđa. Problemi bi mogli biti manjak raznovrsnosti i zabave, iz čega tipično proizlazi monotonija. Osim toga, njihova je nepopustljivost legendarna: stavovi zemljanih znakova su poput bunkera.

Bik s Rakom i Ribama

Ovo su plodne kombinacije: voda zalijeva zemlju, a zajedno stvaraju vegetaciju. Ulažu puno truda u vezu i požrtvovno njeguju jedno drugo. Svatko od njih precizno zna što je potrebno partneru da bi rastao. Rizik za opstanak veze je visoka emocionalnost Riba i Rakova, koju Bik smatra iracionalnom. Fokusiran na vidljivo i opipljivo, on katkad može uskratiti utjehu svom vodenom partneru.

  • +2
Penelope Cruz rođena je 28. travnja 1974. u znaku Bika Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Riskantne veze

Bik s Lavom i Vodenjakom

U zodijačkom pojasu Bik se nalazi u kvadratu, odnosno pod pravim kutom prema Lavu i Vodenjaku. U astrologiji kvadrat označava razlike, prepreke i sukobe. Zemljani Bik teži udobnosti i neće se pomicati bez veće potrebe dok se Lav i pogotovo Vodenjak sami od sebe kreću naprijed u potrazi za novotarijama. Osim toga, svi troje neskloni su kompromisu, a Bik i Lav izričito žele dominirati. Nađu li se u vezi, najmanje jedno trpjet će frustraciju.

  • +4
Jennifer Lopez je Lav, rođema je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Theo Wargo / Getty images / Profimedia

Potencijalno iznenađenje

Bik i Škorpion

Evo dokaza da se suprotni znakovi zodijaka privlače! Njihove se razlike izvrsno nadopunjuju: Škorpionova vruća voda najjače oplođuje Bikovu zemlju i potiče bujanje njegove strasti. Iako često upadaju u borbene nesporazume, ne zaboravljaju na svoje jedinstveno erotsko prožimanje, što bi teško našli s bilo kojim drugim partnerom.