kuća iz snova

Dom slavne glumice zaintrigirat će svakog ljubitelja suvremenog dizajna

20.04.2020 u 10:09

Bionic
Reading

Nakon što je prošloga mjeseca sa suprugom Brianom Hallisayem iskeširala vrtoglavih 41 milijun dolara za novi dom u elitnom dijelu Los Angelesa, poznata američka glumica Jennifer Love Hewitt na tržištu nekretnina odlučila je ponuditi dosadašnji, moderno uređeni dom smješten u losanđeleskoj četvrti Pacific Palisades

Vlasnicom spomenute nekretnine, koju je godine 2007. stvorila arhitektica Melina Grey, a 2013. dodatno usavršio arhitekt Michael Mueller, glumica Jennifer Love Hewitt sa suprugom Brianom Hallisayem postala je prije sedam godina, a za nju je tada izdvojila gotovo 23 milijuna kuna.

Uskoro bivši dom američke glumice prostire se na 3200 četvornih metara, a stiže s četiri spavaće sobe te četiri kupaonice i toaletom. Na tržištu nekretnina Jennifer ga ja ponudila po cijeni nešto višoj od 29 milijuna kuna, a posebno se ističe suvremenim dizajnom i upečatljivom kombinacijom drva, betona i stakla.

  • +11
Moderan dom glumice Jennifer Love Hewitt Izvor: Profimedia / Autor: Realtor.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Uz moderno uređeni interijer s kuhinjom otvorenog tlocrta raspoređene oko velikog otoka, spomenuta nekretnina ističe se i eksterijerom u znaku manjeg bazena i visoke ograde od bambusa koja osigurava privatnost od pogleda susjeda.

Odluku o prodaji svog dugogodišnjeg doma danas 41- godišnja holivudska slatkica, koja se proslavila ulogama u serijama 'Šaptačica duhovima' i 'Zločinački umovi', sa suprugom je donijela nakon što su prije mjesec dana postali vlasnicima novog i ništa manje atraktivnog doma u elitnom dijelu Los Angelesa, za koji su odlučno izdvojili 41 milijun kuna.

Ona i suprug Brian Hallisay od sada će uživati u 585 kvadratnih metara novouređenog prostora unutar kojih se nalazi šest spavaćih soba i sedam kupaonica, a spomenuta nekretnina ističe se tradicionalnom američkom arhitekturom u kombinaciji s modernim i retro namještajem.

  • +10
Dom Jennifer Love Hewitt Izvor: Profimedia / Autor: Realtor.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia