MODNI GAF ILI POGODAK

Potpuno neočekivano izdanje Monice Bellucci

27.01.2016 u 09:27

Bionic
Reading

Monica Belluci nije propustila modnu reviju jedne od najvećih kuća visoke mode, ali malo tko je pričao o Tjednu mode u Parizu nakon što se zgodna Talijanka prošetala crvenim tepihom ispred Grand Palaisa

Slavna glumica privukla je pažnju neobičnim stylingom i zasjenila mnoge slavne dame koje su došle na Chanel Haute Couture reviju za proljeće/ljeto 2016.

U Parizu su tako uživale i Caroline de Maigret, Anna Wintour, Charlotte Le Bon, Diane Kruger i Cara Delevingne, no 51-godišnja Monica Bellucci sve je zasjenila u pripijenim tajicama i ubojito visokim štiklama.

Bondova djevojka osigurala se da baš svi pogledi budu uprti u nju jer je, osim uskih tajica i štikli, koje bi malo koja slavna ljepotica nosila s toliko samopouzdanja, odjenula i upečatljivu crvenu jaknu sa zlatnim detaljima. Tako je kompletno crnu kombinaciju ublažila jarkom crvenom bojom, a jakna je očekivano s potpisom Chanel. Naravno, poput prave dive, nije skinula velike sunčane naočale.

Iako prelijepa glumica svakim pojavljivanjem izgleda sve mlađe i bolje, mnogi nisu bili oduševljeni odabirom tako uskih i sportskih tajica na seksi štikle od brušene kože i crvenu kožnu jaknu pa dok jedni hvale njenu izazovnu figuru, drugi outfit smatraju modnim gafom. Štoviše, slavna glumica sve je iznenadila ovim stylingom jer je inače puno ženstvenija i rado nosi haljine koje ističu njene obline.

Zgodna Monica imala je ulogu Lucije Sciarre u posljednjem nastavku o slavnom 007 agentu, Spectre, a medijima je otkrila kako se pripremala.

'Nisam tip osobe koji se budi u šest sati ujutro da bi stigla u teretanu pa sam izbacila tjesteninu i ugljikohidrate nekoliko dana prije početka snimanja filma', rekla je za The Telegraph i ujedno poručila svima da je tajna dobrog života uživati u finoj hrani i piću, intimnom životu uz puno smijeha, a sve ostalo doći će samo.