LEŽERAN STAJLING

Potpun preokret: Melania vrtoglave potpetice zamijenila kultnim tenisicama

15.09.2017 u 10:25

Bionic
Reading

Melaniju Trump rijetko kada možemo vidjeti u ležernim izdanjima, a pogotovo u tenisicama. No čini se kako se prvoj dami sve više sviđa udobna obuća pa je za posjet pogođenima uraganom Irma na Floridi uskočila u kultne starke

Predsjednik Trump i prva dama uputili su se na Floridu kako bi posjetili građane pogođene razornim uraganom Irma. Melania Trump ovoga je puta dobro pazila što će odjenuti kako ne bi razljutila javnost.

Njezina kombinacija u kojoj je nedavno posjetila područja u Teksasu pogođena uraganom Harveyjem izazvala je pravu bujicu negativnih reakcija jer je trendi bombericu kombinirala s elegantnim hlačama cigareta kroja i vrtoglavim stiletto štiklama. Javnost je tada oštro osudila njezino 'prešetavanje' u štiklama.

Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: KEVIN LAMARQUE

Nakon ovog modnog gafa atraktivna Melania odlučila se za primjereniju obuću napravivši neočekivan modni zaokret. U Teksasu je nosila najpopularniji Adidasov model tenisica Stan Smith i prvoj dami se, čini se, svidjela udobna obuća.

Slovenska ljepotica na Floridu je stigla odjevena u casual izdanje i, priznat ćete, pravo je osvježenje vidjeti ju u ovako ležernom outfitu. Nakon Chanelovih balerinki, u kojima je otputovala na Floridu, Melania se za razgledavanje razrušenih kuća ipak odlučila presvući u primjereniji stajling te je skupocjene balerinke zamijenila kultnim starkama.

  • +7
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz bijele starke prva dama odjenula je jednostavnu maslinastu košulju američkog high street brenda J.Crew i obične bijele traperice s potpisom J Branda, koje je uskladila s bijelom šiltericom, a umjesto nakitom, cjelokupan stajling podignula je metalizirajućim sunčanim naočalama.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN