BEZ GREŠKE

Melania Trump: Još jedan sjajan stajling elegantne prve dame

12.09.2017 u 13:21

Bionic
Reading

Jedna od najbolje odjevenih prvih dama nastavlja svoj pobjednički modni niz nižući briljantne oufite

Melania Trump (47) pronašla je svoju formulu koje se drži prilikom osmišljavanja stajlinga, pa je modni kritičari ne prestaju hvaliti.

Pomno dotjerana prva dama bila je zasigurno najveća zvijezda komemoracije žrtvama terorističkog napada prije 16 godina, odlučivši se za fantastičan all black outfit.

Atraktivna Melania, koja je rođena u Sloveniji, oduševila je u crnom kaputu A-kroja od raskošnog brokata s efektnim remenom koji je naglasio njezinu besprijekornu liniju.

Uz ovaj kaput nosila je omiljene crne stilettice, a prepoznatljiva frizura i make up bili su točka na 'i' ovog fenomenalnog izdanja.

  • +15
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa prva dama ne robuje modnim trendovima i to je dokazala i ovoga puta.

'Ne pratim što je u trendu, slušam sebe i kupujem ono što mi se svidi', rekla je jednom prigodom 47-godišnja Slovenka, a obožava shift haljine jednostavnog kroja što prate liniju tijela koju nerijetko naglašava debljim remenom.

  • +25
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dobitni modni recept nije ni ovoga puta mijenjala, mada vitkoj i visokoj Melaniji jednako dobro stoje i casual kombinacije, poput onih u kojima je posjetila žrtve uragana Harvey kad je iznenadila modni svijet pojavivši se u bomberici, traper košulji i tenisicama.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Predsjednik SAD-a Donald Trump sa suprugom Melanijom odao je počast žrtvama terorističkog napada 11. rujna 2001. godine, kad su tri oteta zrakoplova udarila u dvije zgrade njujorškog Svjetskog trgovačkog centra i Pentagon, a jedan je oboren u Pennsylvaniji, te je u ovim napadima, koji su šokirali svijet, stradalo gotovo 3000 osoba.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia