Ángela Molina

Potez koji je oduševio: Novu kolekciju Zare predstavlja divna 67-godišnja dama

11.08.2023 u 11:38

Ángela Molina u modnoj kampanji Zare

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Da komadi s potpisom Zare savršeno pristaju i damama zrelije dobi, svojim stajlinzima već su dale naslutiti modne seniorke s Instagrama, a poznati high street brend to je nanovo odlučio potvrditi na vlastitim stranicama

Nakon što je 2021. godine oduševio javnost angažiranjem sedamdeset plus francuskog modela, Marie Sophie Wilson, čija je androgina ljepota već očarala fotografe poput Petera Lindbergha i Maria Testina, ali i dizajnerskog genija Johna Galliana, omiljeni high street brend iz Španjolske ponovno je odlučio poraditi na inkluzivnosti.

Za predstavljanje nove kolekcije naziva 'Thirteen pieces' angažirao je 67- godišnju Ángelu Molinu, poznatu španjolsku glumicu koja je bezvremenske komade iz kolekcije sjajno predstavila kroz crno-bijele fotografije, nastale objektivom proslavljenog modnog fotografa Marija Sorrentija.

Spomenuta kolekcija, kako ističu iz Zare, dizajnirana je za ženu sa ‘vlastitim identitetom, životnim stilom i osobnošću koja odražava široko poznavanje umjetnost u svim njezinim izrazima’.

Ovim potezom popularni brend iz grupacije Inditex uslišao je molitve javnosti željne dovođenja mode u svijet s kojim se većina ljudi identificira te uz već dobro poznate blogerice s Instagrama i sama dokazala da njihovi modni komadi podjednako dobro pristaju i damama zrelije dobi.

  • +5
Trendi cipele iz Zare Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo