nose se uz sve

Zarine police skrivaju modni dragulj: Hit sandale s kopčama koje izgledaju tako luksuzno

31.07.2023 u 12:02

  • +4

Zara sandale

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Lijepe, a pri tome udobne sandale čine osnovu ljetne garderobe. Ove sezone veliki hit su sandale s kopčama, a popularni high street brend upravo je predstavio svoju verziju

Sandale s kopčama stigle su u Zaru, a predstavljeni modeli reinterpretiraju i transformiraju jednu od najpopularnijih opcija ljetne obuće.

Kada je riječ o ravnim sandalama s dva remena na ristu i kopčom, mnogima na prvu na pamet odmah padaju svjetski poznati modeli brenda Birkenstock. Međutim, popularnost tog dizajna dovela je da se takvi modeli u različitim verzijama nalaze u ponudi brojnih brendova.

Popularni model zapeo je za oko i španjolskom Inditexu pa je sada i Zara na svoje police uvrstila sofisticirane natikače s kopčama.

Među novitetima popularnog brenda za ovo ljeto tako se može pronaći prekrasan dizajn u plavoj boji s sjajnim kamenčićima koji zamjenjuju klasičnu kopču. Takav detalj daje elegantan štih i čini ove sandale najsvestranijom cipelom sezone, istovremeno prikladnim za nošenje čak i uz satenske haljine, koje su veliki hit ove sezone.

Zara ove cipele opisuje kao ravne sandale od tkanine s efektom satena sa širokim remenima i sjajnim kopčama i okruglim završecima na prstima. Vrlo sličan modni prijedlog nudi i Roger Vivier, no u crnoj koži i sa nazubljenim potplatom.

  • +2
Birkenstock sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo
30 days of summer