STVORENE ZA SPAVANJE

Postale su pravi hit na Instagramu: Modne ovisnice i dalje ne mogu odoljeti ovoj udobnoj haljini

18.03.2021 u 15:03

Bionic
Reading

Haljina u kojoj možete prileći, a da vas pritom ne sputava najbolji je opis takozvanih nap modela koji su se modnom scenom proširili poput virusa i danas se mogu pronaći na svakom koraku

Odjevni komadi s mnoštvo gumba ili oni koji zahtjevaju peglanje prije nošenja, uslijed pandemije koronavirusa i većeg boravka u domu, više nisu prvi odabir dama koje posljednjih mjeseci sve više pribjegavaju udobnim komadima lakim za nošenje, stoga ne čudi ogromna popularnost takozvanih nap haljina, odnosno haljina za spavanje za čiju veliku popularnost brojni okrivljuju američki brend Hill House Home.

Da je uistinu riječ o popularnim modelima haljina svojim stajlinzima do danas su dale naslutiti brojne zaljubljenice u modu s Instagrama. Poput omiljenih trenirki, ovaj poseban model haljine je podjednako udoban – ali izgleda puno ljepše.

Glavnu karakteristiku takozvanih nap haljina čini skupljeni i rastezljivi materijal u gornjem dijelu koji obgrljuje tijelo i potpuno mu se prilagođava. Istodobno ih krase razigrani rukavi, pa čak odišu nekim trendovskim 'Bridgerton' vibracijama.

Originalna nap haljina djelo je američkog brenda Hill House Home i svijetu je premijerno predstavljena 2019. godine, a od tada slovi za njihov najprodavaniji model haljine.

Rastućem trendu haljina za spavanje očekivano su doskočili i brojni high street brendovi nudeći vlastite verzije istih po pristupačnim cijenama.

Nap haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo