OSVAJA DIZAJNOM

Katie Holmes prošetala u idealnoj haljini za proljeće: Pronašli smo njezinu jeftinu verziju koja će vas oduševiti

15.03.2021 u 11:14

Bionic
Reading

Svojim neopterećenim stilom odijevanja u duhu modnog minimalizma zvijezda serije 'Dawson's Creek' osigurala si je vojsku obožavateljica diljem svijeta, a na ulicama New Yorka ovoga puta osvanula je u efektnom modelu haljine, čiju smo jeftiniju verziju uspjeli pronaći na policama Zare

Uz rusku ljepoticu Irinu Shayk i američku ikonu stila Oliviju Palermo, 42-godišnja Katie Holmes jedna je od najzapaženijih street style zvijezdi u New Yorku.

Svojim nepretencioznim stilom odijevanja posljednjih mjeseci oduševljava žene diljem svijeta, a s približavanjem proljetnoj sezoni ovoga puta brojne je zaintrigirala pojavom u efektnom modelu haljine, idealnom za tople mjesece u godini.

U duhu trenda cottagecore, koji će, po svemu sudeći, dominirati i proljetnom sezonom, zvijezdu serije 'Dawson's Creek' osvojila je haljina s potpisom poznate njujorške dizajnerice Ulle Johnson.

U vrijeme u kojem modna industrija nalaže retro stil odijevanja, haljine u boho maniri modni su must-have, a upravo zahvaljujući njima Johnson je stekla svjetsku slavu i osigurala si impresivnu vojsku slavnih obožavateljica kojima pripada i Katie Holmes.

  • +3
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njezinu haljinu laskave dužine midi, za kakvu se odlučila američka glumica, odlikuju detalji poput dvobojnog printa, puf rukava i romantičnog kroja dekoltea u znaku vezica, a poput prave street style zvijezde, nosila ih je uz par bijelih tenisica klasičnog dizajna s potpisom brenda Common Projects.

Imena Suki, spomenuta haljina s potpisom Ulle Johnson u prodaji se nalazi po cijeni od 5300 kuna, a španjolski high street brend Zara u svoju ponudu uvrstio je haljinu gotovo identičnog dizajna po cijeni od 300 kuna.

Zarina cvjetna haljina Izvor: Promo fotografije / Autor: promo
  • +18
Bajkovite haljine u kojima ćete privući svu pažnju Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije