ISPLATIVA INVESTICIJA

Ovih pet modela obuće pristajat će uz sve haljine koje posjedujete u ormaru

16.03.2021 u 11:34

Bionic
Reading

Dolasku toplijih dana veselimo se već neko vrijeme. Konačno ćemo moći uživati u dugim sunčanim danima na terasama kafića, ali i raspakirati svu onu proljetnu odjeću i obuću koja je 'spavala zimski san' i čekala bolje dane. Dok polako raspakiravamo svoje proljetne haljine, nismo mogli a da se ne zapitamo s kojom trendi obućom ćemo ih kombinirati ove sezone

Svima je dobro poznato zašto žene toliko vole haljine - jednostavno ih navučemo preko glave, uskočimo u omiljeni par sandala ili čizmica i spremne smo za polazak! Toliko je jednostavno!

No činjenica je da postoji obuća koja uz haljine pristaje malo više od druge. Pojedini modeli kao da su stvoreni za nošenje u kombinaciji s haljinama pa tako combat čizme odlično pristaju uz seksi mini haljine, a bijele tenisice odlično će izgledati u kombinaciji s dugim lepršavim varijantama.

Poznate instagramuše usavršile su davnih dana tehniku kombiniranja haljina i cipela, a svake sezone pronađu nove inovativne kombinacije, ovisno o aktualnim trendovima. Ovog proljeća i ljeta posebno će biti popularne takozvane ribarske sandale od isprepletene kože koje se munjevito prodaju i polako zarađuju status must have komada sezone.

Kako kombinirati omiljene nam haljine i s kojih pet modela obuće pritom ne možete pogriješiti, saznajte u nastavku teksta.

1. Ribarske sandale

Omražene sandale za more, često zvane i ribarske sandale, koje se najčešće mogu vidjeti na djeci i turistima na plaži, po svemu sudeći će postati high fashion obuća za koju će se boriti modne ovisnice diljem svijeta. Umjesto plastičnih verzija za more, na policama se pojavljuju sofisticirani modeli od isprepletene kože i njenih imitacija koji stopalo drže čvrsto na mjestu te odlično izgledaju u kombinaciji s trapericama, ostalim vrstama hlača, haljinama i suknjama.

Robusne čizme

Idealno je vrijeme da iz ormara izvadite svoje omiljene haljine. Dovoljno je navući haljinu te uskočiti u robusne čizme s debelim potplatom. Robusni modeli potpuno su zavladali ulicama modnih metropola, a samim time i srcima trendseterica diljem svijeta. Ove čizme proglašene su najpoželjnijima u aktualnoj sezoni, a njihova dominacija nastavit će se i u narednim mjesecima.

Bijele tenisice

Bile to trenutno popularne Veja V-10, Nike Air Jordan 1 ili neki manje poznati model, bijelim tenisicama nemoguće je pogriješiti. Omiljeni su izbor trendseterica jer pristaju uz apsolutno sve što vam padne na pamet. Odlično pristaju s poslovnim odijelom, kao i u kombinaciji s haljinama i suknjama, zbog čega godinama unazad slove za isplativu modnu investiciju.

Jednostavne crne sandale

Ako ste u potrazi za sandalama koje će vam savršeno pristajati uz apsolutno sve što vam padne na pamet, predlažemo vam da u svoju kolekciju uvrstite jednostavne kožne crne sandale koje će se odlično sljubiti i s haljinama svih krojeva, boja i uzoraka.

Japanke

Ono što su zaljubljenice i modne ovisnice najavile proljetos potvrđuje analiza popularne modne platforme Lyst - japanke ponovno postaju sve popularnije, a potražnja za ovom ljetnom obućom porasla je od lipnja prošle godine za 53 posto. Prednost će imati robusni modeli s debelim potplatom te su već neko vrijeme na meti trendseterica. U travnju su veliku popularnost među influencericama okupljenim na Instagramu uživale elegantne japanke naziva Ginza američkog brenda The Row, koji su 2006. godine osnovale slavne blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen.