POVRATAK SA STILOM

Melania Trump ne skida se iz kultnih tenisica koje obožavaju i Hrvatice

20.08.2018 u 09:42

Bionic
Reading

Nakon što su većinu kolovoza proveli na imanju u Bedminsteru, američki predsjednički par Trump u društvu 12- godišnjeg sina Barrona vratio se u Bijelu kuću

Sletjevši u Washington nakon kolovoza provedenog u saveznoj državi New Jersey, Melania je uočena u ležernoj kombinaciji kojom je dominirala smaragdnozelena dolčevita s potpisom njezinog omiljenog američkog dizajnera Ralpha Laurena.

Spomenuta dolčevita predstavljena je u sklopu proljetne capsule kolekcije brenda i izgledom neodoljivo podsjeća na žutu dolčevitu od kašmira, u kakvoj smo ju imali priliku vidjeti u veljači.

  • +29
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz klasične avijatorice, Melania je dolčevitu upečatljive boje kombinirala s bijelim skinny trapericama brenda Rag and Bone, a cjelokupno izdanje zaokružila je kultnim Adidasovim tenisicama Stan Smith, za koje se, poput starki, često odlučuje kada joj dosadi hodanje u omiljenim stiletto cipelama.

  • +10
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Melanijini modni odabiri često se nalaze pod povećalom javnosti, a njezina najkontroverznija izdanja, kako u svojim memoarima ističe bivša Trumpova savjetnica Omarosa Manigault Newman, rezultat su izražavanja bunta protiv supruga.

Između ostalog, Omarosa u memoarima otkriva da je Melania željela da Trump ispadne blesav, pa je namjerno odjenula Zarinu jaknu s natpisom na leđima 'Mene zaista nije briga, a tebe?' tijekom posjeta imigracijskim centrima u Teksasu, gdje drže djecu odvojenu od roditelja.

A post shared by Claro News (@claronews) on

'Moje je mišljenje da su Melaniju natjerali da ode na granicu tog dana u lipnju kako bi počistila suprugov nered. Jaknu je odjenula kako bi naštetila Trumpu i potaknula kontroverze koje bi on trebao onda rješavati, prolongirala razgovor o neosjetljivosti administracije, ali i uništila cijeli taj put u nadi da je više nitko neće tjerati da radi sličnu stvar', piše Omarosa u svojoj knjizi.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Prva dama SAD-a se kad je odjenula kontroverznu jaknu i ukrcala se na avion za Teksas suočila s gomilom kritika, no to je nije pokolebalo pa ju je i u povratku imala na sebi. Nakon tog, kako su ga mediji prozvali, 'jacketgate' trenutka, Trump je pokušao spasiti stvar izjavivši u svom stilu da je jakna zapravo bila poruka njegovim stalnim neprijateljima – medijima.