OMAROSA IMA OBJAŠNJENJE

Otkrivena tajna kontroverzne jakne: 'Melania modom kažnjava Trumpa i želi da ispadne blesav'

14.08.2018 u 12:56

Bionic
Reading

Kontroverzni modni odabiri prve dame SAD-a, od famozne pussy bow bluze, preko bijelog odijela do jakne s natpisom na leđima 'Zaista me nije briga', nisu bili tek puka koincidencija i loš tajming, već pomno birani komadi kojima je Melania Trump kažnjavala svog supruga. Melania gestama, ali i odjećom, izražava bunt protiv Trumpa, barem tako tvrdi njegova donedavna suradnica Omarosa Manigault Newman u knjizi 'Unhinged', koja je u Americi i prije izlaska podigla veliku prašinu

Bivša natjecateljica Trumpova reality showa 'Pripravnik', Omarosa Manigault Newman, ulaskom Trumpa u Bijelu Kuću postala je jedna od njegovih savjetnica. Iako je tamo provela tek 11 mjeseci, to je bilo dovoljno da shvati sve zakulisne igre i igrice koje je odlučila otkriti u eksplozivnim memoarima, što je, naravno, izazvalo Trumpov bijes i pokrenulo lavinu njegovih srditih i uvredljivih tvitova.

Između ostalog, Omarosa u memoarima otkriva da je Melania željela da Trump ispadne blesav, pa je namjerno odjenula Zarinu jaknu s natpisom na leđima 'Mene zaista nije briga, a tebe?' tijekom posjeta imigracijskim centrima u Teksasu, gdje drže odvojeno djecu od roditelja.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

'Moje je mišljenje da su Melaniju natjerali da ode na granicu tog dana u lipnju, kako bi počistila suprugov nered. Jaknu je odjenula kako bi naštetila Trumpu i potaknula kontroverze koje bi on trebao onda rješavati, prolongirala razgovor o neosjetljivosti administracije, ali i uništila cijeli taj put u nadi da je više nitko neće tjerati da radi sličnu stvar', piše Omarosa u svojoj knjizi.

'Ne mislim da Melania nema suosjećanja za djecu imigranata, zapravo sam siguran da ima. No ona je prkosno i sa zadovoljstvom uništila suprugove direktive samo kako bi ispao blesav u očima javnosti', uvjerena je Omarosa, koja pak ne može ničim potkrijepiti tu svoju teoriju.

Glasnogovornica Melanije Trump, Stephanie Grisham medijima je kratko komentirala Omarosine tvrdnje: 'Gospođa Trump je rijetko, ako ikad, imala kontakt s Omarosom. Razočaravajuće je što se ona osvećuje tako, pogotovo nakon svih prilika koje joj je pružio predsjednik'.

Prva dama SAD-a , u lipnju na dan kad je odjenula kontroverznu jaknu i ukrcala se na avion za Teksas, suočila se s gomilom kritika, no to je nije pokolebalo da u povratku tu istu jaknu ima na sebi. Nakon tog, kako su ga mediji prozvali 'jacketgate' trenutka, Trump je pokušao spasiti stvari izjavivši u svom stilu da je jakna zapravo bila poruka njegovim stalnim neprijateljima – medijima.

Međutim, Melanijina glasnogovornica imala je sasvim drugačiju izjavu: 'To je samo jakna. Nema u njoj skrivene poruke. Nakon današnjeg važnog posjeta Teksasu, nadam se da se mediji neće fokusirati na njezinu garderobu'. Osim toga, tad je izjavila kako je putovanje bilo isključivo Melanijina ideja te da ju je u tome podržao i suprug.

U svojoj knjizi Omarosa pak tvrdi da Melania takve stilske pobunjeničke trenutke ima još od predsjedničke kampanje.

'Kao prava modna učenica i žena koja je itekako svjesna svog imidža, Melania zna da će svaki njezin modni odabir biti pomno seciran. Zašto je onda nosila Guccijevu pussy bow košulju na predsjedničkoj debati odmah nakon što je u javnost iscurila bombastična seksistička snimka Trumpa? Je li slučajno odjenula bijelo odijelo poput Hillary Clinton u njegovom prvom obraćanju naciji? Zar joj nije palo na pamet da će ispasti potpuno izvan doticaja sa stvarnošću kad se u štiklama od pitona krenula u uraganom pogođena područja Teksasa? Poruke koje stoje iza njezinih modnih odabira možda nisu uvijek jasne, ali nikad nisu ni slučajne. Kad ih gledamo u cjelini, svi ti njezini modni pobunjenički trenuci služe istoj svrsi, a ja vjerujem da Melania modom kažnjava svog supruga', tvrdi Omarosa u knjizi.