SVE JE NA SVOM MJESTU

Posebna i u gomili: Zbog šljokica na zaštitnoj maski Jennifer Lopez nije mogla proći nezamijećeno ni na protestu

11.06.2020 u 15:45

Bionic
Reading

Zajedno sa svojim zaručnikom Alexom Rodriguezom, latino diva pridružila se gomili od oko 50 tisuća koji su u Los Angelesu sudjelovali u javnom protestu 'Black Lives Matter'. Odjevena u crno i skrivena iza sunčanih naočala, ali i zaštitne maske za lice, Jennifer Lopez niti ovoga puta nije zaboravila na svoj izgled

Od šljokičastih torbica pa sve do cijele kolekcije svjetlucavih šalica za kavu za van, kada je Jennifer Lopez u pitanju važno je samo jedno - da što jače blješti. A da joj nikada nije dosta šljokica, pokazala je još jednom, sudjelujući u javnim protestima organiziranim u Los Angelesu zajedno sa zaraučnikom Alexom Rodriguezom.

Par je, noseći transparente, pružio podršku protestu Black Live Matter, no ni ovoga se puta 50-godišnja latino diva nije zaboravila dotjerati za pojavljivanje u javnosti. Iako joj je lice gotovo u potpunosti bilo sakriveno zaštitnom maskom i sunčanim naočalama, Jennifer Lopez se itekako pobrinula da se njezin izlazak na demonstracije upamti.

Stoga je odabrala crnu masku prekrivenu šljokicama, čija je cijena oko 160 kuna a koje izrađuje dizajnerica vjenčanica Katie May, a koja nosi naziv 'Disco Ball' (disko kugla, op.a.). Inače, maska se može pronaći i u bež i ružičastoj boji, a dio od prodaje odlazi organizaciji No Kid Hungry.

  • +6
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: ShotbyJuliann / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia