PRAVI PRIMJER

Želite imati tijelo poput Jennifer Lopez? Latino diva otkrila vježbe kojima ostaje u top formi

22.05.2020 u 13:09

Bionic
Reading

Da za imati tijelo u top formi nije presudna samo gentika, već i redovito kvalitetno vježbanje, dobro je poznato, a toga se drži i latino diva Jennifer Lopez, čije su obline javnosti itekako znane. Sada je njezin zaručnik Alex Rodriguez otkrio i neke od vježbi koje obiteljski izvode kako bi bili u formi, a koje možete i sami isprobati

Svojim selfijima iz teretane, Jennifer Lopez voli provocirati svoje obožavatelje i stalno im pokazivati kako su njezini trbušnjaci, ali i ostatak tijela besprijekorni. Ipak, mnogi ni ne razmišljaju kako je za postići takvu formu potrebno jako puno znoja, muke i odricanja.

Vježbanje s Jennifer Lopez Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Latino diva s time je dobro upoznata, a podršku ima i u svom zaručniku Alexu Rodriguezu, koji je bivši profesionalni igrač bejzbola, zbog čega itekako zna da je vježbanje važno. A kako izgleda jedan njihov trening, kojim održavaju top formu, a u kojem sudjeluju i Rodriguezove kćeri iz prošlog braka, Natasha i Ella, par je pokazao u videu objavljenom na Youtubeu.

Riječ je o treningu koji traje tek 20 minuta, no izuzetno je naporan. Ipak, zbog krajnjeg rezultata mnogi će stisnuti zube i odraditi sve kako se od njih traži. U ovom videu kombinacija je kardio vježbi i onih snage, a koji će svojim omjerom iz vašeg tijela izvući maximum.

Poanta cijele vježbe je da se u svega 20 minuta napravi čim više ponavljanja serija te sve završi dobro znanim plankom.