VIDEO JE HIT

Urnebesni dvoboj Jennifer Lopez i Jimmyja Fallona: Tko je bolji u TikTok izazovu?

25.05.2020 u 13:58

Bionic
Reading

Za najnoviju epizodu 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon', omiljeni američki voditelj izazvao je latino divu u plesu i to virtualno. Naime, Jimmy Fallon je odlučio održati mali dvoboj, u kojem će on sam sudjelovati uz Jennifer Lopez, a cilj je što bolje odraditi koreografiju s TikToka

Pod nazivom 'Watch-it-Once TikTok Challenge' ('Pogledaj samo jednom TikTok izazov', op.a.), Jimmy Fallon izazvao je Jennifer Lopez da pokaže svoje plesne sposobnosti, ali i memoriju da u samo nekoliko sekundi zapamti zadanu koreografiju s raznih TikTok profila. Poanta svega je da oboje prvi puta pogledaju određeni ples i onda ga pokušaju i sami odraditi, a u konačnici će se odlučiti tko je bolji.

I Jennifer Lopez i Jimmy Fallon izazove su odradili iz svojih domova - voditelj iz unutrašnjosti, dok je latino diva plesala u dvorištu. 'Djeca su mi poručila da ih ne smijem osramotiti', rekla je na početku Jennifer Lopez, a potom su krenuli izazovi. Pogledali su koreografiju TikTok zvijezda Charlija D'Amelija, kao i Addison Rae, a odmah nakon prvog gledanja koreografije su ponovili jedan po jedan.

Neke od njih bile su pravi izazov i za profesionalca kakav je Jennifer Lopez, koja je u nekim trenucima i pogriješila, no, u konačnici se dobro zabavila. A tko je na kraju pobjedio, pogledajte u videu.

Jennifer Lopez i Jimmy Fallon Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube