RISKANTNA KOMBINACIJA

Odvažna i u osmom desetljeću: Proslavljena Anna Wintour vješto se poigrala s čak tri upečatljiva uzorka

07.09.2022 u 19:20

Bionic
Reading

Anna Wintour (72), najpoznatija modna urednica na svijetu godinama njeguje prepoznatljiv modni stil u kojem prevladavaju haljine, ali i čizme

Vogueova legendarna urednica, Anna Wintour, u stanju je i najriskantniju kombinaciju učiniti toliko chic i efektnom.

Iako je u osmom desetljeću, Anna se ponekad ne libi niti modnih iskoraka.

Samo je u stanju plavu haljinu s uzorkom leoparda (Marni) uspješno spariti s upečatljivim balonerom animal uzorka s potpisom Burberryja i visokim čizmama kroko uzorka te kreirati fantastičan look.

  • +2
Anna Wintour Izvor: Profimedia / Autor: RW/MPI / Capital pictures / Profimedia

Kombinacija u kojoj se Wintour pojavila u New Yorku izazvala brojne pozitivne komentare, a premda ima 72 godine, rijetki bi joj dali toliko jer izgleda desetljećima mlađe.

Ovoga puta čak nije imala svoj zaštitni znak, velike sunčane naočale, no njezina je frizura, klasični bob sa šiškama, kao i uvijek bio besprijekoran.

Annin elegantni bob bio je isfeniran do savršenstva, a njezina je šminka bila nenametljiva, ali i dalje glamurozna.

Budući da je padala kiša, jedan od njezinih asistenata pažljivo je držao kišobran dok je izlazila iz automobila kako joj se frizura slučajno ne bi poremetila.

Inače, prošli tjedan, Anna je primijećena među poznatima kako srčano navija za Serenu Williams u njezinom drugom kolu u Flushing Meadowsu za US Open zajedno s Tigerom Woodsom, Gigi i Bellom Hadid te Zendayom.