SJEDI, PET!

Poput manekenke: Čak i u nezahvalnom odijelu koje vizualno proširuje figuru Nina Badrić izgleda genijalno

07.02.2021 u 11:58

Bionic
Reading

Ako netko može izgledati istovremeno glamurozno, seksi i profinjeno u odijelu, onda je to Nina Badrić. Jedna od naših najuspješnijih estradnih diva uvijek nas iznova oduševi svojim pristojnim, elegantnim i upečatljivim odijelima koje rado nosi za poslovne prilike, na društvenim događajima, ali i u privatno vrijeme, a nedavno je iz ormara izvukla genijalno odijelo vječnog pepita uzorka koje u pravilu pristaje samo mršavicama

I dok za koncerte većinom posuđuje haljine od svojih cijenjenih hrvatskih dizajnera, u privatno vrijeme Nina Badrić najradije bira odijela. Popularnost odijela godinama nezaustavljivo raste, a baš kao i vodeće trendseterice pjevačica ih voli zato što su udobna i istovremeno vrlo seksi i elegantna te se lako mogu kombinirati i prilagođavati raznim prigodama.

'Uvijek sam prije za kapute i čizme što se mode tiče jer jako volim kolekcije za jesen/zimu... volim prekrasne čizme, volim prekrasne kapute i odijela od tvida, dok sam u privatno vrijeme uvijek za kupaći i japanke. Ljetni sam tip osobe i zato sam gotovo uvijek bez šminke. Volim ne razmišljati o tome što ću obući', rekla je jednom prilikom za tportal Nina.

Na Instagramu je sa svojim obožavateljima podijelila fotografiju na kojoj pozira u statement odijelu pepita uzorka koji, iako privlači poglede poput magneta, zna biti dvosjekli mač. Pepita uzorak, ukoliko ga nosite od glave do pete, može vizualno proširiti figuru, no Nina nema tih problema.

Pjevačica nam je jednom prilikom otkrila kako joj je s godinama postalo sve teže održavati vitku figuru. Unatoč vježbanju, Nina je priznala kako je primijetila da s godinama kilogrami sve teže idu dolje, no čini se kako se u posljednje vrijeme uspjela izboriti s kilograma.

Vitku figuru 48-godišnje pjevačice ne prestaju hvaliti njeni pratitelji na društvenim mrežama koji se slažu kako Nina s godinama izgleda sve bolje.

'Živim borbu (s kilogramima) zadnjih deset godina. Sama sa sobom se borim. Nekad sam mogla postići željene rezultate za mjesec dana, ali to više ne postoji. Ti se možeš izgladniti i biti kost i koža, ali to je za mene neprirodan izgled, jer ja nikada nisam bila prirodna mršavica kao Jelena Rozga, kojoj je to prirodna stvar. Ja moram poduzeti velike napore da bih dovela sebe u gabarite koji mi nisu zabrinjavajući. Svi smo različiti i svakome kilogrami drugačije stoje. Ja sebe volim vidjeti s malo kilograma više', rekla je za tportal Nina prije nešto više od godinu dana kada smo je sreli na jednoj domaćoj modnoj reviji.

  • +3
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL