LIJEPA GLAZBENICA

'Cvijeće cvijeću': Nina Badrić očarala svoje obožavatelje fotografijom s prekrasnim buketom

26.01.2021 u 20:50

Bionic
Reading

Glazbenica Nina Badrić ne krije koliko joj nedostaju koncerti i 'staro normalno', pa često sa svojim fanovima dijeli detalje iz svoje svakodnevice putem društvenih mreža

Zgodna Zagrepčanka, baš poput svojih kolega glazbenika, otkako je globalna pandemija promijenila našu svakodnevicu, vrlo je aktivna na Instagramu gdje stalno komunicira sa svojim fanovima.

Lijepa brineta razgalila je svoje fanove lijepom fotografijom na kojoj pozira u svijetloplavom odijelu i s raskošnim buketom ruža.

'Cvijeće cvijeću', stavila je u opis popularna pjevačica.

Elegantni stajling i neodoljivi osmijeh bili su dovoljni da Nina u kratkom roku dobije pregršt lajkova i komplimenata na račun ovog ženstvenog looka.

'Predivna', 'Melem za oči', 'Prelijepa Nina', 'Osvježenje za ove tmurne dane', redali su se komplimenti Ninih pratitelja.

  • +3
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Inače, Nina je nedavno bila na tzv. baby showeru, na kojem se prigodno daruje dijete koje se treba uskoro roditi, svoje bliske prijateljice Marije Husar Rimac kojoj je Nina bila vjenčana kuma 2009. godine.

Nekadašnja članica grupe Divas odbrojava posljednje tjedne do rođenja sina. Sa suprugom Vjekom Rimcem već ima šestogodišnjeg Ivana, a prije negoli rodi, za svoje je prijateljice organizirala popularni baby shower.