STAJLING ZA PET

Istovremeno profinjena i seksi: Odjevna kombinacija Nine Badrić savršena je za ove hladne dane

01.02.2021 u 13:32

Bionic
Reading

Ne možemo ne primijetiti kako Nina Badrić izgleda sve bolje. Čini se da je pjevačica izgubila nekoliko kilograma, a nova figura odlično joj pristaje. Nije da Nina nije dobro izgledala i ranije, no sada kao da jedva čeka istaknuti vitku liniju. Pjevačica u zadnje vrijeme češće odabire uske siluete koje slave ženske obline, a nedavno se pohvalila istovremeno profinjenim i seksi stajlingom koji je zaslužio čistu peticu!

Nina Badrić oduvijek je slovila za divu besprijekornog glasa i profinjenog izgleda. Za razliku od mnogih žena koje u borbi za očuvanjem mladolikog izgleda i vitke figure posežu za raznim estetskim zahvatima, pjevačica je oduvijek bila zagovornica prirodne ljepote pa tako i skidanja kilograma prirodnim putem.

Uz malo vježbanja i reduciranu prehranu može se puno toga učiniti, a plodove svog rada Nina posljednjih tjedana ponosno pokazuje na Instagramu. Nedavno je objavila fotografiju na kojoj pozira u genijalnom zimskom stajlingu koja je naišla na lavinu pozitivnih komentara.

'Primjer kako biti lijepa,odmjerena i ženstvena bez plastike i svih čuda kojima se žene pokoravaju!', napisala je Nini jedna pratiteljica, dok ju je jedna druga obožavateljica usporedila s talijanskom glumicom Monicom Bellucci.

'Ja birala bih tebe kada bih mogla birati..', poručila je Nina nepoznatoj osobi uz fotografiju na kojoj plijeni pažnju u uskoj asimetričnoj suknji od baršuna i tankoj dolčeviti koje je uskladila s gustim crnim najlonkama i efektnim gležnjačama na petu.

  • +3
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Nina zaista izgleda bolje no ikad, s čime se složio i jedan obožavatelj.

'Vaša lipota ne može se ričima opisati, to je jednostavno nestvarno... Čini se da ste sve lipša i lipša svakog dana. Milina za oči je gledati vas. Kažu da su oči ogledalo duše, iz vaših isijava dobrota i ljubav kojih ste prepuni. Vas čovik kad pogleda, ne može odvojiti pogled... čaroban osmih, točnije vi ste potpuno čarobni', poručio je pjevačici pratitelj.