BABY SHOWER

Uoči rođenja sina, Marija Husar Rimac organizirala zabavu za najbolje prijateljice, a kako su se provele otkrila je Nina Badrić

25.01.2021 u 09:36

Bionic
Reading

Nekadašnja članica grupe Divas, Marija Husar Rimac, odbrojava posljednje tjedne do rođenja sina. Sa suprugom Vjekom Rimcem već ima šestogodišnjeg Ivana, a prije negoli rodi, za svoje je prijateljice organizirala popularni baby shower

Njihovo prijateljstvo seže u najranije djetinjstvo, kada su obje zajedno pjevale u zagrebačkom zboru Zvjezdice. Nina Badrić i Marija Husar Rimac nakon toga su krenule graditi i vlastite karijere - Nina samostalnu, a Marija u grupi Divas sa sestrom Ivanom Husar Mlinac, ali i još dvjema bivšim Zvjezdicama, Maji Vučić i Martini Štritof.

Kroz sve te godine njih su dvije nastavile biti bliske, a Marija Husar Rimac Nini je odala počast kada je odabrala upravo nju da joj bude vjenčana kuma 2009. godine.

Marija Husar Rimac baby shower Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Stoga i ne čudi da je svoju kumu, zajedno sa sestrom Ivanom Husar Mlinac, menadžericom Lidijom Samardžijom i još jednom prijateljicom pozvala da s njom proslave skorašnje rođenje njezina sina.

Marija Husar Rimac u 46. godini života prirodno je zanijela, a rođenju dječaka najviše se osim nje veseli i suprug Vjeko Rimac, kao i njihov šestogodišnji sin Ivan.

  • +6
Marija Husar Rimac i Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Za svoje je prijateljice Marija organizirala večeru na kojoj su uživale u delicijama poput maneštre od lignji, slanutka i blitve, a zasladile su se i tortom. Fotografije s popularnog baby showera, na kojem se prigodno daruje dijete koje se treba uskoro roditi, na svom je Instagram Storyju objavila Nina Badrić.