GOLIŠAVO IZDANJE

Ponovno provocira: Kendall Jenner pokazala previše u haljini koja ne trpi donje rublje

11.12.2018 u 13:16

Bionic
Reading

Jedna od najuspješnijih manekenki današnjice i mlađa sestra slavne Kim Kardashian, Kendall Jenner, ponovno se našla u središtu pažnje zbog golišavog stajlinga koji je više toga otkrio nego sakrio

Članica najskandaloznije obitelji Jenner-Kardashian, manekenka Kendall Jenner izazvala je burne reakcije pojavivši se na crvenom tepihu prestižne dodjele British Fashion Awards 2018. u londonskom Royal Albert Hallu. 23-godišnja ljepotica prošetala se crvenim tepihom odjevena u skupocjenu zlatnu haljinu od prozirne i svjetlucave tkanine koja ne trpi donje rublje.

  • +43
Slavne dame na dodjeli British Fashion Awards Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o haljini asimetričnog proreza i golih ramena britanskog dizajnera Juliena Macdonalda, zbog koje se slavna ljepotica našla u središtu pažnje. Provokativna haljina otkrila je ljepotičine gole grudi koje su se jasno nazirale ispod prozirne tkanine, kao i gaćice u boji kože koje su, umjesto da se stope s haljinom, pod jakim svjetlom reflektora bile još uočljivije.

  • +16
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovo nije prvi put da je slavna Victorijina anđelica na crvenom tepihu osvanula u golišavom stajlingu koji otkriva previše. Na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu manekenka se pojavila na crvenom tepihu u vrlo sličnoj haljini kraćeg kroja s potpisom dizajnera Alexandrea Vauthiera, a na istom festivalu nosila je i golišavu haljinu s potpisom modne kuće Schiaparelli.

  • +12
Kendall Jenner u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia