JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ

Polako me izluđuju sve te žene oko mene

28.02.2012 u 09:12

Bionic
Reading

Kako najradije provodi slobodno vrijeme sa svojom Jelenom, kako se snalaze s psima, što zna najbolje skuhati, kako se opušta… i druge pikanterije iz privatnog života otkrio je glumac Janko Popović Volarić

Janko Popović Volarić stao je ponovo na kazališne daske i oduševio u predstavi 'Maestrova smrt', a taj je angažman zbog temeljitih priprema značio malo slobodnog vremena. Njegova supruga Jelena Popović Volarić radi na seriji, a uz sve poslovne obaveze još su renovirali stan. Zbog toga čak nisu živjeli zajedno nekoliko tjedana.

'Život nam je u kaosu', rekao je Janko za Extru i dodao da se nada da će uskoro nastupiti mirnije razdoblje za njegovu obitelj. Najviše od svega, kaže, uživa u društvu 14-godišnjeg sina Davida, supruge Jelene i njihova dva psa, Plavke i Lile.

Kako s dragom provodi slobodno vrijeme? 'Gledamo filmove ili odemo na večeru, a ukoliko spojimo nekoliko dana, bježimo na put', kaže Janko, dodajući da su se ove zime odlično proveli u Lici, omiljena im je destinacija Pariz, a njemu osobno London. Volio bi se vratiti i na Santorini.

Janko je nadobudni početnik što se tiče kuhanja. 'Prošlo ljeto svakodnevno sam kuhao. Specijalitet mi je juha od povrća', otkrio je.

Kino, vino, šetnje s psima, predstave, tulumi - ono je što ga opušta, a hobiji su mu košarka i fotografija. Teretana mu je, kaže, najbolji način za ispucavanje negative ili bezvoljnosti.

Na pitanje je li romantičar, Janko će reći: 'U granicama normale.' Je li ljubomoran, opet će reći: 'U granicama normale.'

Janko je Riba, u podznaku je Lav, i smatra da ga njegovi znakovi dobro opisuju.

S Jelenom bi, kaže, volio imati djecu. 'Vjerujem da će s vremenom doći i mala Jelena. A onda definitivno poklanjamo Lilu. Sada me polako izluđuju sve te žene oko mene', zaključio je Janko, napomenuvši da je Lila previše zla da bi je držao pod kontrolom.