spektakularno uspješni

Poklanjamo 'Vodič za vrhunski uspjeh', bestseler Robina Sharme

25.02.2021 u 10:23

Bionic
Reading

Dojadilo vam je živjeti ograničeno? Osjećate da vam je suđeno biti mnogo više? Spremni ste postati spektakularno uspješni, zapanjujuće učinkoviti i krajnje ispunjeni, radeći i živeći na razini koja se naziva iznimnom?

Ako je tako, ova pionirska knjiga napisana je za vas. Još jedno reizdanje iz opusa svjetski poznatog „gurua uspjeha“ dolazi nam nakon nekoliko uspješnica objavljenih u protekle dvije godine.

Za razliku od njegovih drugih knjiga, ova nije napisana kao poučan roman već u stotinjak kratkih lekcija Sharma sažima zrnca mudrosti u kratka poglavlja. Dotiče se bezbrojnih tema, a o svakoj govori iz iskustva te ih začinjava primjerima.

Knjiga Vodič za vrhunski uspjeh uvjerljivo je, poticajno i izazovno djelo prepuno velikih zamisli koji će vas do vašega životnog ideala dovesti brže no što ste očekivali, te jedno od rijetkih djela koja doista imaju moć osloboditi vaš potencijal i probuditi vaše najbolje jastvo. Vođe, najuspješniji poduzetnici i ugledne organizacije u više od četrdeset zemalja obratili su se Robinu Sharmi, jednome od najpouzdanijih svjetskih savjetnika za ovladavanje osobnim i poslovnim područjima, u potrazi za njegovim vrlo poučnim, ali ipak iznimno praktičnim savjetima o postizanju vrhunskih uspjeha. Unutar korica pronaći ćete upućene uvide u oruđa, taktike i tehnike koje su preobrazile mnogo Robinovih osobnih i organizacijskih klijenata.

Čitateljima tportala darujemo 2 primjerka knjige 'Vodič za vrhunski uspjeh', a dobitnici su Maja Hranilović i Nenad Birek.