romansa koja se postupno rađa

Poklanjamo hit knjigu o malom hotelu na Islandu

19.10.2020 u 15:24

Bionic
Reading

Kažu da su putovanja jedan od najboljih načina za upoznavanje svijeta. Većina nas voli putovati jer se tako odmičemo od svakodnevice i briga, a usput doživljavamo nova iskustava koja će postati draga sjećanja

Trenutačno su putovanja malo problematična zbog… svi znamo zbog čega. No to nije razloga da odustanemo od njih; dapače, možemo se zaputiti k najudaljenijim krajevima – uz pomoć romana poput „Mali hotel na Islandu“.

Autorica knjige, Julie Caplin, domaćim će čitateljima biti poznata po svom hitu „Mali kafić u Kopenhagenu“. Unutar svojeg serijala koji povezuje putovanja i zanimljive životne priče, objavila je i naslov koji nas i dalje drži na sjeveru Europe, na Islandu. Ta misteriozna otočna država ne prestaje oduševljavati svojim prirodnim ljepotama, a knjizi će nam turistički vodič biti junakinja Lucy.

Razočarana u ljubav i propale karijere, Lucy bježi od života u Engleskoj. Nije lako ostati na nogama kada vas izda partner u kojeg ste vjerovali a koji se pokaže nezreo te učini podlu spačku koja vas toji karijere. Tražeći novi posao Lucy se vuče od intervjua do intervjua bez imalo naznake da će ga pronaći. Ipak ukaže se jedna nesvakidašnja prilika. I kada prihvati posao upraviteljice hotela Northern Lights, ne očekuje da će je put odvesti u zemlju vrućih izvora i ledenjaka posutih snježnim pahuljama – i to u društvu predivnoga škotskog barmena Alexa.

Odlučna u namjeri da promijeni svoj život, Lucy hotel želi pretvoriti u najromantičnije odredište na Islandu, premda je njoj romansa posljednja stvar na pameti.

Ipak, dok se pod rasplesanim svjetlima aurore sve više zbližava s Alexom, Lucy bi mogla naučiti ponovno voljeti…

„Mali hotel na Islandu“ čitatelji opisuju kao „romansa koja se postupno rađa, opis mjesta dok polako oživljava“ te „još jedan biser u nizu“. Mi vam možemo samo reći da ćete svim čulima osjetiti čaroliju Islanda i neobičnih ljudi s kojima nas autorica upoznaje u svom novom romanu.

Čitateljima tportala darujemo 2 primjerka romana 'Mali hotel na Islandu', a dobitnici su Zorica Posilović i Ljiljana Miškulin.