NAJVAŽNIJI DAN

Pogledajte vjenčanicu Brune Sanader iz svih kutova

25.05.2019 u 19:53

Bionic
Reading

I dok se nekadašnji premijer Ivo Sanader nalazi u remetinečkom istražnom zatvoru zbog 'afere Planinska', njegova mlađa kći, Bruna Sanader u subotu je razmijenila bračne zavjete s dugogodišnjim dečkom Vedranom Vukadinovićem s kojim posljednjih godina živi u Njemačkoj. Lijepa liječnica blistala je na suncu najsunčanijeg hrvatskog otoka u svojoj bajkovitoj vjenčanici

Bruna Sanader je za svoj veliki dan odabrala kreaciju jednostavnog A kroja koja je posuta sitnim srebrnim ljuskicama i ima tanke naramenice, prozirni dodatak od tila iznad dekoltea, a prema podu se širi u bogatim slojevima. 30- godišnja liječnica kojoj osmijeh nije silazio s lica odlučila se za frizuru u stilu zlatnog doba Hollywooda s raspuštenim uvojcima, a te je nosila veo na glavi i viseće naušnice.

Za razliku od mladenki koje se za svoj dan odlučuju za diskretniji make up, Bruna je imala 'pomaknuti' look, naglašeniji, edgy make up. Obula je bijele špic salonke, a u rukama je nosila buket crvenog i plavog cvijeća za savršen kontrast.

  • +44
Vjenčanje Brune Sanader u hvarskoj katedrali Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL