USKORO U PRODAJI

Pogledajte prve komade iz otkačene kolekcije Moschina za H&M

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 11.10.2018 12:33
  • Objavljeno 11.10.2018 u 12:33
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Za Moschinov [tv] H&M lookbook, kreativni redatelj Jeremy Scott okupio je svoje prijatelje kako bi pokazao pozitivnost, ljubav i raznolikost koji su u središtu kolekcije

'Kad god dizajniram, razmišljam o svojim prijateljima. Moschino [tv] H&M lookbook je poput proslave; naglašavajući zabavu, žar, kreativnost i energiju ljudi i kolekcije', kaže Moschinov kreativni direktor, Jeremy Scott.

'Volim kako Jeremy snima duh MOSCHINO [tv] H&M u lookbook-u. Ovo je glasna i ponosna kolekcija za svakoga tko se želi zabavljati, bez obzira na to tko ste i gdje ste', mišljenja je Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica H&M-a.

Lookbook je snimio i uredio Jeremyov dugogodišnji suradnik i fotograf Marcus Mam i stilist Carlyne Cerf de Dudzeele.

  • +3

Moschino x H&M kolekcija

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Visoku energiju Moschino [tv] H&M kolekcije, uz sve Moschinove začine poput pop glamura, uličnog stava, humora među ostalima nosili su Aquaria - dobitnik RuPaulove Drag Race sezone 10; Amiaya - blizanci i influenceri Aya i Ami; Sakura Bready - asistent Jeremyja Scotta u brendu Moschino i Pablo Olea - najbolji prijatelj Jeremyja i voditelj Moschino globalnih komunikacija i PR-a.

H&M je upravo pokrenuo i Moschino [tv] H&M giphy naljepnice za Instagram Stories, Snapchat i iMessenger kako bi korisnici mogli dodati vlastiti sadržaj. Dostupni su i animirani logotipi i amblemi iz kolekcije, kao i giphyji samog Jeremyja koji širi ljubav kolekcije.

Moschino [tv] H&M biti će dostupan u odabranim trgovinama širom svijeta i službenoj stranici od 8. studenog.