SPOJ NOVOG I STAROG

Pogledajte neodoljiv stan od 43 kvadrata

09.11.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Smješten u Stockholmu, ovaj veseli stančić predstavlja odličan spoj tradicionalnog i modernog te su svega 43 četvornih metara nudi ugodno mjesto za život

Bez pretjeranog kompliciranja i natrpavanja, stan koji se prostire na 43 četvorna metra uređen je kao ugodno i toplo mjesto koje zrači pozitivnom energijom. Nalazi se u starijoj zgradi, i sam originalni izgled stana vrlo je tradicionalan i jednostavan. Prilikom uređenja interijera, birani su klasični, ali i moderniji komadi namještaja te kontrastne boje koji su stvorili odličnu kombinaciju staroga i novoga.

U cijelome stanu bazna boja je bijela, koja je pak razbijena jarko crvenom koja se nalazi na tepihu, zidnim slikama i ukrasnim jastucima. Budući da je prostor manji, birani komadi namješaja su vrlo jednostavni i ne preveliki, a veliki prozori i velika količina svjetlosti pojačana bijelim zidovima i namještajem čine cijeli prostor većim i prozračnijim.

Poseban ukras dnevnog boravka je starinski kamin u kojemu je efektno zapaljeno nekoliko svijeća te simpatično drvce u teglici. Svaki detalj u stanu pomno je odabran i smješten kako bi se dobio efektan izgled, a izbjegao izgled natrpanosti.