ultimativni modeli

Ove haljine tako dobro idu uz tenisice, a Zara na svojim policama skriva idealne modele

20.02.2024 u 10:55

Bionic
Reading

Bliži nam se proljeće, a kada je u pitanju street style, modni znalci već su potvrdili da je za prve sunčane dane dobitna kombinacija haljine i tenisica. Svestran, istovremeno chic i ležeran stajling postat će vam omiljen izbor za brojne prigode, a Zara na svojim policama skriva sjajne haljine kao stvorene za nošenje uz tenisice

Udobnost je već nekoliko sezona modni must have. Influencerice, 'it' djevojke i diktatorice trendova odavno su zamijenile visoke potpetice chic varijantama balerinki i Mary Jane cipelama koje utjelovljuju dobar stil i lakoću nošenja. Uz to, nastavlja se vladavina hlača širokih nogavica i visokog struka koje se jednako uspješno nose kao dio uredskih stajlinga i kao dio ležernih kombinacija.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Nema sumnje, udobnost je postala ključan element mode, a to je u street styleu vidljivo na svakom koraku. Tako je dosadašnji spoj haljina i cipela s potpeticama potpuno zasjenila kombinacija haljina s tenisicama koje su visoke pete potpuno gurnule u drugi plan i postale omiljena obuća najvećih trendseterica današnjice.

Kombinacija haljine i tenisica postala je jedna od najpopularnijih street style uniformi uspješno spajajući udobnost, eleganciju i chic ležernost. Izbor tenisica je šarolik, od vječnih bijelih pa do više sportskih varijanti jarkih boja.

Uz njih se tako lako kombiniraju haljine, od mini preko midi do maksi modela. Zara u ponudi ima šaroliko izbor haljina nosivih uz tenisice. Široki modeli haljina odlični su za dane kada želite izgledati dobro, ali se ne opterećivati previše izgledom. Odaberite model u jarkoj boji i uspjeh je zajamče. Kratke haljine, posebno one s kragnom zajamčit će preppy izgled, a vječni traper dolazi u midi i mini varijante i uz tenisice izgleda tako u stilu 90-ih.

Košulja haljine nezamjenjiv su dodatak u ormaru, dok ih zimi nosimo uz čizme, s prvim znacima proljeća samo ih zamijenite tenisica. I naravno, tu su duge i uske haljine, kraljice dnevnih, ležernih i prije svega chic kombinacija. Uz tenisice i kožnu, a kasnije traper jaknu omogućit će idealan outfit za šetnju špicom.

U galeriji bacite oko na top 15 Zarinih haljina kao stvorenih za nošenje uz tenisice i krenite s planiranjem najljepšim proljetnih stajlinga.

  • +10
Zara haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo