bijeli kardigan

Ovaj neodoljivo chic komad iz Zare kao stvoren je za prijelazno razdoblje, a košta manje od 30 eura

24.02.2024 u 16:34

Bionic
Reading

Mekani kardigani iznova nas oduševljavaju svojom udobnošću i nevjerojatnom moći da svaki stajling učine elegantnijim

Ove sezone obožavani kardigani nose se u iznimno chic stilu - pletene su teksture i s gumbićima koji svemu daju dašak otmjenosti i visokog stila te ćete ih poželjeti nositi od jutra do mraka sve do prvih vrućih ljetnih dana.

Njihova najveća prednost jest što to se lako kombiniraju uz sve odjevne komade pa ćete ih jednako stilski uspješno nositi na midi traper suknju, izazovnu kožnu minicu, cargo hlače ili trendi uske traperice.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Osim toga, njegov lagan materijal kao stvoren je za prijelazno razdoblje, kada niste sigurni što odjenuti u danima velikih promjena u temperaturi, a poslužit će i kao sjajan dodatak večernjim stajlinzima u svježijim ljetnim večerima.

Ako želite upotpuniti garderobu ovim bezvremenskim komadom, jedan od trenutno najpopularnijih modela pronaći ćete u Zari po pristupačnoj cijeni od 29,95 eura.

Mnogima omiljena high street modna trgovina donosi nam očaravajući bijeli kardigan elegantne pletene teksture, glamuroznih zlatnih gumbića i lažnih bočnih džepova, što ga čini pogodnim za baš sve prigode - od šetnje gradom do raznih svečanosti.

Ovakav kardigan besprijekorno će izgledati uz svaki komad, a za stiliziranje efektnog stajlinga, koji će svojom elegancijom privlačiti poglede, nosite ga uz pripadajuće bijele hlače te sve zaokružite chic balerinkama.

S druge strane, ako su neformalni stajlinzi više u vašem stilu, jednostavno ga kombinirajte s klasičnim trapericama i trendovskim tenisicama u nekoj od živopisnih boja iznimno popularnih ovog proljeća.

SVAKODNEVNA KOMBINACIJA

Hoće li zbog Gigi Hadid crveni kardigan postati novi hit među trendsetericama?

Pogledaj galeriju