opipljivi rezultati

Počela je vladavina Bika, a Djevica, Jarac, Rak, Ribe kao i sami Bikovi trenutno su u povlaštenom položaju

23.04.2022 u 07:44

Bionic
Reading

Ovogodišnja je vladavina Bika počela 20. travnja u 3:50 ujutro, a završit će 20. svibnja. Zemljani znak Bika vlada dok Sunce prolazi između 30 i 60 stupnjeva ekliptike, odnosno u drugih 30 dana astronomskog proljeća

U ovom dijelu godine dani su sve duži, vrijeme se proljepšava, a priroda buja. Nije neobično da je za Dan planeta Zemlje određen 22. travnja, na samom početku najzemaljskijeg od svih zodijačkih znakaova.

Od 6. svibnja do 5. kolovoza traju tri najsvijetlija mjeseca godine, što su pretkršćanski narodi sjeverne polutke smatrali ljetom. U kalendaru se nasuprot Biku nalazi Škorpion, razdoblje kad priroda zamire i trune.

Bik, Djevica, Jarac, Rak i Ribe trenutno su povlašteni zahvaljujući povoljnim položajima koje tranzitno Sunce prolazeći kroz Bika zauzima prema njihovom natalnom. Idućih tjedana mogu računati na sretnije okolnosti, jaču motivaciju i više tuđih simpatija.

  • +14
Severina je Bik, rođena je 21. travnja 1972. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Lav, Škorpion i Vodenjak u slabijoj su formi i izloženiji stresu, ali unatoč tome mogu ostvariti ciljeve uz povećane napore i odricanja. Do 20. svibnja svi će znakovi imati u prosjeku jasniju viziju onog što žele postići i više discipline u pridržavanju pravila i poštivanju rasporeda aktivnosti.

Posvetite se poslovima koji donose opipljive rezultate kao što su raspolaganje imovinom, primjerice kupoprodajom, darivanjem, iznajmljivanjem, gradnjom, popravcima i sličnim. Pozabavite se financijama, radnim i mirovinskim statusom i raznim vrstama osiguranja.

  • +11
Meghan Markle je Lav, rođena je 4. kolovoza 1981. Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ako ste planirali elektivne medicinske i estetske zahvate, vladavina Bika pogodna je i za to. Iskušajte nove gastronomske recepte, načine njege tijela, stilove vježbanja i eterična ulja. Krećite se na otvorenom, po mogućnosti izvan gradskih sredina. Radite po vrtu i polju, nabavite biljke za stan i budite u što prisnijem doticaju s vegetacijom.

  • +2
Olivia Palermo je Riba, rođena je 28. veljače 1986. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia