ZNA PILAR DE ARCE

Pobijedite jesensko sivilo ovom nijansom koja podiže raspoloženje u trenu, a pristaje svakoj dobi

20.10.2022 u 10:39

Bionic
Reading

Bezbrojne nijanse ružičaste osvojile su ove sezone gradske ulice, ali i profile zaljubljenica u modu na Instagramu

Riječ je o boji koja širi vedrinu i optimizam, a ove godine bila je u fokusu zanimanja modnoga svijeta ponajviše zahvaljujući reviji talijanske kuće Valentino za proljeće/ljeto 2022.

Nova Valentinova kolekcija bila je gotovo u potpunosti u znaku nijanse Valentino Pink PP, koju su stručnjaci za boje iz instituta Pantone razvili isključivo za ovaj talijanski brend, a trend je vrlo brzo oduševio fashionistice poput Anne Hathaway, Zendaye, Reese Witherspoon...

Trend nazvan Barbiecore sve je vrlo brzo zarazio, jer postoji nešto neodoljivo privlačno u ružičastoj, nijansi koja pršti životnom energijom i pozitivom te nas na neki način vraća u dane bezbrižnog djetinjstva.

I da, ova nijansa fantastično stoji i brinetama i plavušama te je prikladna i za dame zrelije dobi, što je dokazala poznata pedeset plus influencerica Pilar De Arce.

Kreativna zaljubljenica u modu iz San Sebastiana ima rastuću vojsku obožavatelja, što nas nimalo ne čudi jer briljira svojim modnim stilom.

  • +10
Uredske hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Upravo je najnovijim stajlingom dokazala da je ružičasta itekako dobar izbor i za dame iznad 50 ako se dobro kombinira, pa je moderne hlače 'uredskog tipa' - širih nogavica i s ukrasnim volanima na džepovima (Lola Casademunt) - uspješno spojila sa zanimljivim oversized sakoom šarenog uzorka (Magló), uskim tamnoplavim topom i cipelama na petu.

HEIDI KLUM

Biste li ga nosili: Slavnu plavušu oduševio je najnoviji trend oko kojeg su mišljenja podijeljena

Pogledaj galeriju

'Ova jesen ima mnogo boja', poručila je Pilar ispod fotografije, a nije trebalo dugo čekati na komentare.

Da je to odlično kombinirala, dokazali su i komentari oduševljenih fanova koji su vrlo brzo uslijedili.

'Jako lijepo', 'Predivna jakna', 'Prekrasan look koji donosi veselje ovoj jeseni i s puno stila', hvalili su markantnu Španjolku njezini pratitelji na Instagramu.