INFANTA SOFIA

Po uzoru na slavnu mamu: Sve što odjene uspijeva rasprodati, a ni ona ne može bez ovog vječnog modela tenisica

19.05.2021 u 17:57

Bionic
Reading

Poput slavne majke, španjolske kraljice Letizije, princeze Sofia i Leonor privlače pažnju svojim modnim odabirima na kraljevskim angažmanima, a ono što odjenu nerijetko se uspije rasprodati brzinom svjetlosti

I dok njezina starija sestra privlači pažnju javnosti zanimljivim modelima haljina u maniri boho stila odijevanja, španjolska princeza Sofia piše vlastitu modnu priču uz pomoć obuće.

Ako postoji modni komad koji najbolje definira stil 14- godišnje španjolske princeze Sofije, onda su to različiti modeli elegantnih balerinki u kojima je uz pratnju roditelja često viđamo na kraljevskim angažmanima.

  • +8
Leonor od Španjolske, Infanta Sofia Izvor: Profimedia / Autor: Angel Naval/MARINA PRESS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njezina kolekcija balerinki uistinu je impresivna, međutim, to nije jedini model klasične obuće kojemu je posebno naklonjena.

Svoje odjevne kombinacije u sezoni proljeće/ljeto, poput brojnih djevojaka diljema svijeta, mlađahna španjolska princeza obožava naglasiti klasičnim parom bijelih tenisica.

Sjajne, jednostavne i u duhu modnog minimalizma, bijele tenisice s lakoćom se prilagođavaju različitim odjevnim komadima – od haljina u boho maniri do hlača lepršavoga kroja u kakvima smo imali priliku vidjeti nasljednicu španjolskoga kraljevskog para.

Na modnoj sceni, klasične bijele tenisice praktički su neuništive, a s vremenom su se nametnule kao komad kojeg morate imati u ormaru. Mogu se nositi uz sofisticirane komade koje će učiniti ležernijima, a kao u slučaju španjolske princeze, komadima sportske estetike daruju dozu elegancije.

  • +7
Hit tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: PROMO