LETIZIA OD ŠPANJOLSKE

Lijepa kraljica ponovno reciklira: Ona je dokaz da se ovu haljinu uvijek isplati imati u ormaru

18.05.2021 u 08:59

Bionic
Reading

Takozvane košulja-haljine brojnim damama predstavljaju jednu od omiljenih silueta. S lakoćom se stiliziraju i do danas su se nebrojeno puta pokazale saveznikom u ormaru brojnih zaljubljenica u modu, a podjednako im ne može odoljeti ni uvijek pažljivo dotjerana španjolska kraljica Letizia

Svojim elegantnim stilom odijevanja, koji nerijetko uključuje komade s potpisom pristupačnih high street brendova, 48-godišnja Letizia od Španjolske stekla je svjetsku prepoznatljivost.

Njezin novi kraljevski angažman uključivao je dolazak na ovogodišnje izdanje dodjele Nacionalnih nagrada za znanost u Madridu, a tim je povodom iz ormara izvukla idealan model košulja-haljine s potpisom svog omiljenog brenda, njemačkog Hugo Bossa.

Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

U ružičastom tonu te ukrašena efektnim cvjetnim uzorkom, njezina košulja-haljina koju je već imala priliku nositi, poput sličnih modela, ističe se krojem koji laska različitim tipovima ženske figure i detaljem pojasa koji naglašava spomenuti efekt.

Osim toga, dodatnu dozu zanimljivosti može zahvaliti asimetričnom kroju suknje, a i ovoga puta odlučila ju je naglasiti salonkama brenda Margit koje su bojom savršeno parirale cvjetnom uzorku haljine.

Nalik proteklim sezonama, popularni high street brendovi poput španjolskog Manga i Zare i ovoga puta potrudili su se da police svojih trgovina opskrbe zanimljivim inačicama ove zahvalne haljine.

Novim verzijama košulja-haljina danas dominiraju upečatljivi uzorci poput cvjetnoga u retro maniri, a koji je postao sinonimom za proljetne mjesece u godini.

  • +4
Haljine na kopčanje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo