proljetni ADUT

Po cijeni od 230 kuna: Ove Zarine traperice postale su pravi hit, a danas za njih postoji lista čekanja

27.01.2021 u 13:22

Bionic
Reading

Nakon blagdanskih kolekcija i sezonskih sniženja, na police trgovina tradicionalno pristižu komadi namijenjeni novoj proljetnoj sezoni, a popularni španjolski high street brend Zara već sada može se pohvaliti 'it' komadom proljetne sezone

Iako brojne dame još uvijek uživaju u potrazi za idealnim komadima na sniženjima, brojni brendovi već su predstavili prve odjevne komade i obuću za proljetne mjesece.

U slučaju Zare i do danas predstavljenog proljetnog asortimana, jedan poseban model traperica zaintrigirao je obožavateljice ovog španjolskog high street brenda.

Riječ je o takozvanom modelu naziva Marine koji se, osim širokim nogavicama i kremastom bojom ističe šarmantnim, cvjetnim uzorkom u plavim tonovima.

Otkako je pušten u prodaju prije nekoliko dana i po cijeni od 230 kuna, već je uspio u potpunosti nestati. Zahvaljujući tomu, kreirana je lista čekanja za ovaj jedinstveni par traperica koji je postao dijelom trenutno najprodavanije Zarine kolekcije u aktualnoj godini, a u kojoj smo tek 27 dana.

Takozvani Marine model traperica prepoznatljive siluete jedan je od tradicionalnih modela u Zarinoj ponudi, a nakon što je do danas predstavljen u klasičnoj paleti boja te je zaradio i kožni tretman, njegova cvjetna verzija nesumnjivo će obilježiti modne mjesece pred nama.