NOVI ZARIN HIT

Ova jednostavna, a istovremeno efektna haljina od 200 kuna nije ni stigla na police, a već je rasprodana

26.01.2021 u 11:17

Bionic
Reading

Španjolska Zara svake sezone izbaci hit za kojim zavlada totalna pomama, a nedavno je lansirala novi 'must have' komad koji je nestao s polica brže nego što je stigao. Riječ je o elegantnoj crnoj haljini dugih rukava, idealnoj za sve prigode koje vam padnu na pamet

U moru zaljubljenica u modu malo je onih koje ne vole Zaru. Popularni španjolski high street div svaka dva tjedna na svoje police lansira nove modne novitete u sklopu aktualnih kolekcija i upravo bogata ponuda razlog je zbog kojeg je ovaj brend zaradio omiljeni status među svjetskim trendsetericama, a grupacija Inditex postala jedna od najuspješnijih u modnoj industriji.

U Zari će zaista svatko pronaći nešto za sebe, bez obzira na dob i modne sklonosti, zbog čega je ova popularna high street trgovina omiljena šoping destinacija Hrvatica, ali i žena diljem svijeta. Španjolski div svako toliko lansira novi hit o kojem svi bruje, a nedavno su trendseterice razgrabile haljinu koja je već zaradila status najpoželjnijeg Zarinog komada.

Tek što je stigla na police trgovina crna midi haljina dugih rukava s kontrastnim bijelim šavom i prorezom s romantičnim detaljem volana već je rasprodana. Posjetite li Zarinu stranicu, primijetit ćete da uz sve tri veličine - S, M i L - stoji 'coming soon'.

Nije ni čudo što je izazvala ekspresnu pomamu. Osim pristupačne cijene od 199,90 kuna, Zarina haljina idealna je za sve prigode - od ureda do špice, od večernjih izlazaka do svečanih zabava, a osim toga, crna boja vješto skriva nedostatke i sužava figuru, što je uvijek veliki plus.

  • +22
Zarini noviteti Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije