ISKRA LAWRENCE

Plus size ljepotica zna kako naglasiti svoje najjače adute

18.09.2017 u 14:52

Bionic
Reading

Plus size model Iskra Lawrence plijenila je pažnju u elegantnom izdanju vrijednom svake pohvale. Atraktivna ljepotica zna kako istaknuti svoje raskošne obline, na kojima je izgradila uspješnu karijeru

Plus size model Iskra Lawrence točno zna kako istaknuti svoje najjače adute - obline. Putena ljepotica koja se proslavila na račun oblina i prirodne ljepote rijetko kada griješi po pitanju stajlinga. Iako ima pokoji kilogram viška, naučila je koja odjeća najbolje laska njezinoj figuri.

27-godišnja Iskra, koja ima kruškolik oblik tijela, često nosi trendi komade koji pristaju isključivo mršavicama, no nekim čudom i u njima uspijeva izgledati senzacionalno. Tako je nedavno oduševila odvažnim stajlingom, odjevena u kratki crop top i elegantne palazzo hlače.

  • +3
Iskra Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je nedavno priznala kako je 'mrzila svoje noge', s godinama je izgradila samopouzdanje i naučila voljeti svoje tijelo. Iskra je u Londonu, u kojem se trenutno održava tjedan mode, zablistala u ženstvenoj satenskoj slip haljini u boji lososa s dugačkim prorezom koji je otkrio ljepotičine noge, kojih se nekada toliko sramila.

Atraktivna manekenka je elegantan stajling upotpunila nježnoružičastim Valentinovim štiklama i upečatljivom metalik okruglom torbicom koja podsjeća na disko kuglu.

  • +12
Iskra Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia