Iskra Lawrence

Plus size ljepotica istaknula ravan trbuh i sve iznenadila

25.08.2017 u 11:06

Bionic
Reading

Iskra Lawrence neodoljivo izgleda u svemu što odjene, a ovoga puta svoj je mladenački stil začinila trendi outfitom koji je otkrio njezine obline što su joj donijele svjetsku slavu

Plus size model Iskra Lawrence slikana je kako se šeće ulicama New Yorka u cool izdanju, idealnom za tople ljetne dane u gradu. Želite li istovremeno izgledati elegantno i cool, sve što trebate je slijediti stil ove putene ljepotice, jedne od najpoznatijih zagovornica prirodne ženske ljepote u svim veličinama i oblicima.

26-godišnja Britanka uvijek je dotjerana od glave do pete i rijetko kada griješi u modnom smislu. Lijepa Lawrence gaji moderan mladenački stil, pa je u skladu s njime odjenula poderane skinny traperice i trendi crni crop top s trokutastim izrezom na prsima.

  • +10
Iskra Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Atraktivan top otkrio je njezin ravan trbuh i trbušnjake, na kojima Lawrence marljivo radi. Iako je pobornica oblina, to ne znači da ova plus size ljepotica ne radi na svome tijelu i održavanju zdravlja. Uske traperice naglasile su njezine raskošne bokove, na koje je posebno ponosna.

Iako sada obožava svoje tijelo, nedavno je otkrila da nije oduvijek bilo tako. U prošlosti je imala komplekse na račun izgleda, no s vremenom je naučila voljeti svoje tijelo, koje joj je danas donijelo svjetsku slavu.

  • +19
Iskra Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Zahvalna sam što više ne mrzim svoje noge, zahvalna sam što vidim snagu u njima i što cijenim svoje tjelesne mogućnosti. Također shvaćam da sam izuzetno povlaštena osoba, ali prokleto volim vidjeti neretuširane fotografije i pokoje nepravilnosti', napisala je nedavno Iskra Lawrence uz fotografiju koju je objavila na svom Instagramu.

Svoj je stajling upotpunila popularnim modelom štikli modne kuće Christian Louboutin i crnim ruksakom.